Familien fra Bryggen7. november 2021

Cengiz uden filter: Derfor holder "Familien fra Bryggen" pause

"Familien fra Bryggen"-stjernen fortæller ærligt om, hvorfor det populære realityprogram holder pause for tiden
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Tilbage i maj fik "Familien fra Bryggen"- fans en gevaldig mavepuster, da det blev meldt ud, at programmet "holder pause på ubestemt tid".

I podcasten "Uden Filter" sætter Cengiz Savarli, 30, nu ord på den beslutning, de har truffet:

- Vi har trukket stikket og skal lige have en pause. Jeg ved ikke, om det kommer tilbage, men vi skal i hvert fald lige være lidt hver for sig, slår han fast og tilføjer:

- De har lavet det i 10 år, så det er svært at være familie - i alle familier kan der være noget splid, der kan være nogen uenigheder - men så er vi stadig nødt til at møde ind på arbejde, for det er et arbejde. Vi har vores optagedage, vi skal på, der er vi nødt til at være sammen, og så kommer der bare endnu mere, forklarer han.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/copy_of_20190821_wen_-_tv3_47.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Sammen står Cengiz og Geggo bag Stjerneboksning. Foto: Kaspar Wenstrup

Cengiz, der sammen med Stephanie "Geggo" Savarli har døtrene Alba på fem og Sia på et, afslører også, at Alba er ved at nå den alder, hvor hun er bevidst om, at hun ikke er som andre børn:

- Når hun skal i skole næste år... Det er lige den aldersgrænse vi ligger i. Det er dér, vores inkarnerede fans er. Men de er jo glade for hende. Det var noget andet, hvis jeg skulle gå og være nervøs. Er der nogen, der kunne spytte hende i hovedet, fordi de ikke kan li' hende?. Men de fleste synes jo, hun er f*cking sød, fortæller den stolte far til to.

Selvom "Familien fra Bryggen" altså er sat på pause på ubestemt tid, så er det bestemt ikke lig med, at vi skal undvære Cengiz og Geggo på skærmen:

- Vi er i gang med et program, mig og min kone. Jeg kan ikke sige, hvad det er, men jeg kan sige, det er det næste, fortæller han i "Uden Filter".

Du kan se hele podcasten herunder:

Sponsoreret indhold