"Familien fra Bryggen" holder pause på ubestemt tid

Det populære realityprogram trækker stikket - for en stund
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Gennem knap 10 år har vi fulgt "Familien fra Bryggen" gennem tykt og tyndt.

Fans af det populære program, der kører på 19. sæson, har været med til både bryllup, familieforøgelse og dødsfald.

Men fremover kommer vi til at spejde langt efter Geggo, Linse og alle de andre på skærmen hos TV3. Det oplyser NENT Group i en pressemeddelese som netop er blevet udsendt.

Når det sidste afsnit af 19. sæson ruller over skærmen på torsdag, ved vi ikke, hvornår familien vender retur:

- Nu har familien brug for en pause fra formatet, som efterhånden har været en fast del af deres hverdag i de sidste mange år. Det betyder, at "Familien fra Bryggen" holder pause på ubestemt tid, lyder det i pressemeddelelsen.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/familien_fra_bryggen_1.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Det spraglede persongalleri i "Familien fra Bryggen" har hittet i 19 sæsoner. Foto: Kaspar Wenstrup

- Vi har brug for en pause nu; det er ikke uden konflikter at optage sammen som en familie i 10 år, og vi har brug for "os tid" nu. Så, absolut med en klump i halsen, siger jeg tak for denne gang, udtaler Linse Kessler i pressemeddelelsen.

Og Geggo supplerer med følgende udtalelse:

- "Familien fra Bryggen" har, og vil altid have, en kæmpe plads i mit hjerte. Derfor kan jeg med oprejst pande og ro i sindet sige, at jeg glæder mig til, at vi nu har besluttet at trække stikket for en stund, så vi kan fokusere på os som familie. Der er ingen tvivl om, at dét har vi brug for lige nu. Så jeg vil ikke sige farvel, men i stedet på snarligt gensyn. Jeg elsker den kærlighed der følger med vores tv-program, og jeg vil altid være taknemmelig for TV3, Metronome og absolut ikke mindst alle vores dejlige seere. Hold kæft jeg elsker at lave fjerner til jer - vi ses snart igen!, lyder det fra Stephanie "Geggo" Salvarli.

Sponsoreret indhold