Familieforøgelse på Bryggen: Geggos hund har fået hvalpe

(Foto: All Over)

Der er i den grad kommet masser af liv og glade dage hos ”Familien fra Bryggen”.

Geggo og Cengiz’ hund har nemlig fået et kuld skønne hvalpe, og den stolte Brygge-mor kunne naturligvis ikke lade være med at tage et billede af den nybagte hunde-mor.

Det søde foto har Geggo efterfølgende delt med sine over 430.000 følgere på Instagram. Til billedet skriver Geggo:

- I går kom disse små banditter til verden. Både Karma-mama og børn har det godt, hun er bare så dygtig.

Geggo og hendes forlovede Cengiz er selv forældre til en lille krudtugle. Datteren Alba kom til verden i februar sidste år.

Samme år flyttede parret også fra lejlighed og ind i et nyindkøbt hus.

Parret mødte hinanden i 2014, da Gengiz arbejdede i en is- og slikbutik på Islands Brygge. De blev officielt kærester på Facebook 12. oktober 2014 - og det strømmede straks ind med lykønskninger til parret.

I begyndelsen mødte seerne ikke meget til Geggos kæreste i "Familien fra Bryggen", men i marts 2015 begyndte han for alvor at tone frem i det populære program. Dengang udtalte en forelsket Geggo, at Cengiz var "the one":

- Jeg er så forelsket. Cengiz er min søde dejlige kæreste. Jeg er overbevist om, at han er 'The One', udtalte Geggo i et afsnit af "Familien fra Bryggen" i slutningen af marts 2015 og tilføjede:

- Cengiz er rigtig god til at håndtere mig og rigtig god, når jeg er en umulius. Og så er han god til at få mig ned på jorden. Vi er bare gode for hinanden. Det er trygt, og det er rart, og jeg er glad.

I marts i år kunne ”Familien fra Bryggens” mange seere se, hvordan det så ud, da Cengiz friede til Geggo under parrets romantiske ferie i Thailand.

Cengiz havde planlagt, at datteren Alba skulle afsløre hans romantiske plan ved hjælp af en hagesmæk med teksten: ”Vil du gifte dig med min far?”.

Herefter gik Cengiz på knæ med ringen i hånden – og kort efter sagde en forvirret, men lykkelig Geggo ”ja”. Du kan se eller gense frieriet her.

Må man sige, at 25-årige Cengiz gik all in på at få Geggo til at sige ja. Som SE og HØR tidligere har fortalt, var det således en meget dyr ring, han ville berige hende med.

Smykkedesigneren Mai Manniche, der står bag forlovelsesringen, har således fortalt til SE og HØR:

– Cengiz fik lavet en 18 karat guldring med en 1 karat diamant i. En ring af den størrelse ligger prismæssigt mellem 100.000- 200.000 kr. alt efter stenens klarhed.

Hun har desuden røbet, at Cengiz har fået indgraveret teksten ”skat, du er for lækker” i forlovelsesringen.

Du kan se billeder af Geggo i galleriet herunder:

Galleri: Se Geggos vilde forvandling

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close