Familien fra Bryggen5. december 2016

Geggo: Så længe har jeg aldrig været væk fra Alba

Det var med bævende ben, at Geggo for første gang forlod Alba i mange timer for at gå til julefrokost
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/geggo2.jpg
 Foto: All Over Press)

Geggo lavede lidt af et vovestykke i den forgangne weekend.

Hun forlod datteren Alba i mange timer - længere tid end hun nogensinde tidligere havde været væk fra den lille pige, som hun og Cengiz blev forældre til for ti måneder siden.

Geggo skulle sammen med Cengiz og alle de andre fra parrets skønhedssalon, "La' Lotus", til julefrokost.

- Idag kysser jeg lidt ekstra på hende her. Jeg skal nemlig undvære hende i mange timer for første gang i aften når hendes farmor skal passe hende herhjemme imens vi holder julefrokost for La' Lotus, skrev Geggo lørdag morgen på Facebook under hashtagget, #menjegtrorjeghargodtafatkommelidtud.

Opslaget var ledsaget af et dejligt billede af Geggo og Alba.

Og alt gik heldigvis efter planen, og både Alba, Geggo og Cengiz havde en god dag.

- Tak for de søde beskeder allesammen - det gik selvfølgelig lige efter bogen, Alba hyggede med farmor og vi fik holdt en hyggelig, festlig julefrokost for La' Lotus God søndag, skriver Geggo til de mere end 150, der kommenterede, at hun lod farmor passe Alba.

Hele personalet fra skønhedssalonen blev hentet i limousine, og det har Cengiz delt et billede af på facebook:

Geggos elskede mormor, Mopper, døde den 21. november, og hashtagget "menjegtrorjeghargodtafatkommelidtud" signalerer, at Geggo nu forsøger indstille sig på en hverdag, hvor Mopper alene er til stede i tanken som et meget kærligt og savnet familiemedlem.

Geggo holdt i dagene efter Moppers død en total pause fra de sociale medier, men er nu tilbage i noget nær samme vigør som tidligere og har de sidste dage postet lystigt på Facebook og Instagram.

Hun, Cengiz og Alba er netop rykket ud i deres hus i Dragør , og søndag morgen postede hun blandt andet et billede, hvor Cengiz og Alba hygger sig i sengen.

Se opslagene om julefrokosten og Cengiz og Alba i sengen herunder og se stort galleri med Geggo:

Galleri: Se Geggos vilde forvandling

Sponsoreret indhold