Familien fra Bryggen17. december 2016

Geggo om vuggestue: Jeg er RIGTIG glad for min beslutning

Fredag blev Geggos beslutning om, at sende Alba i vuggestue diskuteret vidt og bredt, og det er hun faktisk træt af.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20160907_wen_-_linse_39.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Der er ikke noget, som at diskutere andre beslutninger i livet - og det gælder både politik, opførsel og ikke mindst børneopdragelse. Det måtte Geggo indse i går, efter hun havde fortalt, at hun havde valgt at dele sine overvejelser om, at hendes datter Alba skal i vuggestue.

- Wow… Aldrig havde jeg forestillet mig det ville blive til en sådan debat at jeg ærligt fortalte mine bekymringer og tanker om dét at Alba skal starte i vuggestue. Havde jeg vidst at det ville blive til en masse pegen fingre, diskussioner mellem folk, og fordømmende ord kvinder imellem – så havde jeg ikke skrevet indlægget, skriver hun på sin blog Geggosverden.dk.

Hun er forundret over, at andre mener, de ved, hvad er er bedst for andre børn, og hvilke behov de har. Selv er Geggo helt sikker på, at forældre selvfølgelig ved, hvad der er bedst for deres børn. Og hun fortæller også, at Alba ikke skal i vuggestue på fuld tid, men hun skal af sted, fordi hun elsker andre børn:

- Hun skal størstedelen af tiden være hjemme sammen med mig, og hendes far. Vuggestuen skal ikke bruges som “aflastning” eller som et sted vi afleverer hende for at kunne gå hjem og sidde og glo ind i en væg. Hun skal være i vuggestuen på deltid, og det skal hun fordi at glæden i Alba’s øjne når hun ser et barn på hendes alder, den er så kæmpestor at jeg får helt varme i kroppen, og nej – jeg kan ikke give hende den socialisering selv.

- Må jeg godt være rigtig glad for min beslutning? Thank you very much, slutter Geggo indlægget af. Læs det hele her på geggosverden.dk.

Se billeder af Geggo og Cengiz her.

Geggo og Cengiz

Sponsoreret indhold