Familien fra Bryggen16. oktober 2016

Geggo om “du er en dårlig mor”-sætninger: Jeg bliver led og ked af det

Tonen kan være hård på de sociale medier, og det gør bryggepigen ked af det
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20160907_wen_-_linse_16_2.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Følger man diverse sider for mødre på Facebook, så vil man hurtigt kunne se, at det nogle gange flyver igennem luften med knapt så pæne ord mødrene imellem.

Og det er Stephanie ”Geggo” træt af.

- Da jeg blev mor vidste jeg godt at jeg automatisk trådte ind i en verden, hvor løftede pege-fingre, bedrevidenhed og fordomme herskede. Jeg snakker ikke om dette i forhold til mig som offentlig person, men om det hele, mor-til-mor. Er jeg den eneste der synes, der er en kedelig tendens til at mødre skal hakke på hinanden, og fortælle hinanden i vrede toner hvordan de skal gøre tingene for deres eget barn, skriver Geggo indledningsvist på sin blog.

Heldigvis føler Stephanie ikke, at hun selv er hårdt ramt på de sociale medier. Og selvom hun synes, at debat er godt, så er tonen hård, når der debateres.

- Det ender bare så ofte ud i skænderier, pegen fingre og “du er en dårlig mor”-sætninger til hinanden. Jeg synes faktisk ikke jeg er særlig ramt personligt af negative kommentarer, og det er jeg da glad for, fortsætter Stephanie.

De mange negative kommentarer, der flyder på nettet gør bryggepigen ked af det.

- Jeg elsker min mor-rolle højere end noget andet i hele verden, men jeg bliver led og ked af at læse hvordan andre mødre hakker på hinanden og får hinanden ned med nakken, skriver Geggo i blogindlægget.

Til sidst i blogindlægget kommer realitystjernen med et ønske til sine mange læsere.

- Det ville være så rart hvis vi alle gjorde mere plads til hinanden, og accepterede at vi alle gør vores bedste, og gør man sit bedste – så er man en god mor, skriver hun.

Stephanie og Cengiz' lille datter Alba kom til verden i februar i år.

Se flere billeder af det stolte forældrepar i galleriet herunder

Geggo og Cengiz

null

Sponsoreret indhold