Geggo og Cengiz tager stor beslutning

Geggo og Cengiz.

Geggo og Cengiz.

(Foto: Thomas Laursen)

I lørdags afholdte Geggo og Cengiz "Stjerne Boksning" i K.B. Hallen på Frederiksberg. 

Her boksede en række realitystjerne mod hinanden.

Selvom stævnet har været en stor mundfuld for det celebre par, så er parret klar på en omgang mere.

Det bekræfter Geggo i et opslag på sin Instagram.


Her fortæller Stephanie, at der trods alt er plads til forbedringer.

"Vi har lært SÅ meget, og næste år kan kun blive bedre. Første gang er altid en jomfrurejse, og vi takker ydmygt for at støtte os, på trods af småfejl hist og her. Næste år - BLIVER DET ENDNU VILDERE," skriver "Bryggen"-stjernen i opslaget. 

I opslaget retter Geggo en stor tak til alle deltagerne, der turde at gå op i ringen og bokse foran det store publikum. 

"Jeg vil gerne sige tak til vores seje boksere - i er alle vindere, for det kræver sin mand eller kvinde at stille sig op og gøre det i gjorde i lørdags, jeg er stolt, taknemmelig og ydmyg over jer allesammen," skriver Geggo. 

Det er ikke offentliggjort, hvornår næste års event løber af stablen, og hvem der skal i kamp mod hinanden.

Se opslaget nedenunder:

View this post on Instagram

At planlægge, organisere og hoste et boksestævne er noget nær det vildeste, hårdeste og mest nervepirrende jeg nogensinde har gjort. Jeg nåede ikke engang i tøjet, før stævnet var slut. Ikke desto mindre så gik det udover al forventning, der var skønhedsfejl undervejs - bevares, men alt i alt er jeg tilfreds og lettet! Jeg vil gerne sige tak til vores seje boksere - i er alle vindere, for det kræver sin mand eller kvinde at stille sig op og gøre det i gjorde i lørdags, jeg er stolt, taknemmelig og ydmyg over jer allesammen. Tak til vores seje crew af værtinder, nummerpiger og vagter - tak til @burger_liciousss og @juliecamillagregersen for at hjælpe fra morgen til aften uden at ville have noget for det. Tak til @statedrinks for drikkevarer gennem hele forløbet, tak til @danskespil for at tilbyde odds til stævnet, tak til @linsekesslerofficiel for at agere meet’n’greet, tak til @uffeholmchamp for at være en formidabel vært, tak til @cik_box_camp for at være den sejeste klub bag stævnet, og listen fortsætter. Ikke mindst - tak til alle jer der har støttet op om stævnet! Vi har lært SÅ meget, og næste år kan kun blive bedre. Første gang er altid en jomfrurejse, og vi takker ydmygt for at støtte os, på trods af småfejl hist og her. Næste år - BLIVER DET ENDNU VILDERE @lordcengizsalvarli7 du er den sejeste i verden - jeg elsker dig som min mand og min sparrings- (get it?) -partner #stjerneboksning #stjerneboksning2019

A post shared by STEPHANIE KARMA SALVARLI🕊 (@geggo) on

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close