Geggo afslører: Vi bliver ikke rige på Stjerneboksning

Geggo og Cengiz.

Geggo og Cengiz.

(Foto: Thomas Laursen)

Når Stjerneboksning i morgen løber af stablen i København, bliver det med en udsolgt sal, men det betyder ikke, at det er en guldgrube for Geggo og Cengiz. 

Det afslører Geggo på sin Instagram-profil.

- Lige nu er vi ikke i overskud økonomisk på Stjerneboksning, vores egen økonomi er selvfølgelig en helt anden sag, men på Stjerneboksning er vi ikke blevet rige, fortæller Geggo i en Instagram-story.

Billetterne til eventet blev ellers udsolgt på rekordtid, men det betyder altså ikke, at det løber rundt for ægteparret.

- Stævnet blev udsolgt ekstremt hurtigt, meget hurtigere end vi havde regnet med. Og vi skulle nok have satset lidt større, vi skulle nok have taget et større sted, men vi havde ikke regnet med, at I ville syntes, at det var så fedt, det vi lavede. Så der er også et stort pres, fortæller Geggo yderligere. 

Alle dem, der ikke nåede at købe billet til det stort anlagte boksestævne, kan fortsat købe adgang til livestreamen, der bliver sendt lørdag aften.

I Stjerneboksning skal 16 realitydeltagere bokse i otte forskellige kampe.

Her får vi blandt andet fornøjelsen af at se Moster Niller i nævekamp med "Paradise"-fyren Mathias Hjort.

Og det bliver også til et gensyn med den aparte "Drengene på kanten"-gut Valdemar Montana, som skal kæmpe mod den garvede reality-deltager Panda.

Derudover deltager Katrine Hoffmann, Nadja Hansen, Jonas Korsgaard, Kasper Klausen, Jamie Eschen, Yasser El-Ahmad, Martin Celosse-Andersen, Simon Iversen, Casper There, Ronni Lindvig, Rasmus Kamaei og Mathias Lynge. 

SE og HØR er selvfølgelig til stede ved lørdagens Stjerneboksning, og du kan følge med lige her på SH.dk.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close