Familien fra Bryggen 11. maj 2019

Geggo: Derfor stoppede jeg

I marts måned lukkede Geggo og Cengiz deres skønhedsklinik. Nu forklarer stjernen for første gang årsagen
(Foto: Dan Mariegaard)

Geggo og Cengiz lukkede i marts måned, deres fælles skønhedsklinik La' Lotus, der lå på Amagerbrogade.

Den gang fortalte parret, at de lukkede forretningen, da de havde større planer.

Nu fortæller Geggo på sin blog, hvorfor skønhedsklinikken måtte lukke. 

"Først og fremmest, er det vigtigste i hele verden, for mig i hvert fald, at lave noget jeg elsker. Da jeg åbnede La’ Lotus, troede jeg, at nu havde jeg skudt papegøjen – nu havde jeg fundet min pension, den konto min mor kalder ‘taxa hjem fra banko’. Og det, som var mit kald, arbejdsmæssigt. Det var det da også – de første par år".

La' Lotus viste sig ikke at være stedet, hvor parret skulle tjene deres penge, og så Geggo aldrig set sig som chef. 

"Chef-rollen har aldrig tiltalt mig helt vildt, og jeg er faktisk, for at være helt ærlig, ikke en særlig god chef. Jeg bryder mig ikke om 'magten' og at skulle fortælle andre hvad de skal gøre og ikke skal gøre – især ikke i de brancher, som de ved mere om end mig selv pga deres uddannelse, skriver stjernen."

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Når Geggo kigger tilbage på tiden i lokalerne på Amager, så kunne hun måske godt stille for store krav til sine ansatte.

"Jeg elskede også at have min egen salon – jeg brød mig bare ikke altid om at have ansatte, for at være helt ærlig. Jeg har selv været ansat engang, og jeg ved godt at chefer og ansattes forventninger til hinanden er alt for høje, begge veje – chefer forventer i hvert fald alt for meget af sine ansatte, og det gjorde jeg nok også," skriver Geggo.

Selvom parret har lukket forretningen, så ser Geggo og Gemalen Cengiz det ikke som et nederlag.

"Det er en af de allerbedste beslutninger, vi har taget. Jeg ser det ikke som en fail, eller fiasko – jeg ser det som en sejr at indse, at man vil sætte sit fokus et andet sted, og at man skal have ild i de ting, man brænder for, i stedet for at dræne noget, blot for pengenes skyld. Penge er ikke alt, og La’ Lotus har alligevel aldrig været min hoved-indkomst – så når hjertet ser andre veje, bør hovedet gøre det samme, skriver Geggo"

Sponsoreret indhold