Familien fra Bryggen17. november 2017

Geggo: Derfor fortalte vi ikke Linse om brylluppet

Nu forklarer Geggo på sin blog, hvorfor hun valgte at holde det hele hemmeligt for sin mor, indtil hun stod i den hvide kjole ved alteret.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/geggo_6.jpg
 Foto: All Over Press)

Det kom meget bag på den 51-årige Brygge-mor og mormor, Linse Kessler, da hun fandt ud af, at hendes datter Geggo blev gift i Las Vegas, uden at hun selv vidste noget om det.

Men vi skal nu ikke have så ondt af Linse, forsikrer Geggo.

- Nogle har den holdning, at det er synd for min mor, at hun ikke er med til mit bryllup - men hvorfor er det kun synd for hende? Hvad med Cengiz familie? Mikkel, der er som en bror for mig, eller mine andre veninder udover Burger? Cengiz kammerater?, spørger Geggo i et indlæg på sin blog.

Der var mange mennesker, der gik glip af parrets bryllup, men i situationen virkede Linse dog alligevel ganske skuffet.

Men Geggo skriver, at Linse sidenhen er blevet mere positiv omkring det, og at hun selv endelig så sit snit til at give lidt tilbage til sin drillesyge mor.

- Vi holdt det hemmeligt af 2 simple årsager: 1 er fordi hun har taget røven på mig sååååå mange gange i mit liv og surpriset mig - nu havde jeg chancen!, skriver Geggo og fortsætter:

- En anden ting var, fordi det var en sjov "mission" - at skulle prøve at holde det hemmeligt. Tro mig - hun kunne have fundet på det samme. Og fordi vi vidste, at hun i sidste ende ville kunne grine af det. Sådan er min mor nemlig. I næste afsnit kan I se hendes egentlige reaktion, efter hun lige har slugt den, lyder det i blogindlægget.

Selv om Geggo selvfølgelig gerne ville have haft sin mor med på den store dag, så understreger hun alligevel, at den dag jo ikke handlede om Linse.

- Jeg blev ikke gift for min mors skyld - jeg blev gift for min og specielt min mands skyld, og jeg frotryder ikke et sekund. Min mor er også glad på vores vegne - efter hun havde slugt den. Kunne jeg have hende med, så havde hun været der. Men min mor kan desværre ikke komme i USA, skriver hun.

Se klippet, hvor Geggo og Cengiz bliver gift, her:

Se billeder af familien her:

Familien fra Bryggen - August 2017

null

Sponsoreret indhold