Familien fra Bryggen17. november 2017

Linse efter Geggos hemmelige bryllup: Jeg er skuffet og ked af det

Det faldt ikke i god jord hos mor-Linse, da hendes eneste datter stak af for at blive gift i al hemmelighed i Las Vegas.
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/20160907_wen_-_linse_4.jpg
 Foto: All Over

Det lykkedes ikke TV3 og Brygge-familien at holde Cengiz og Geggos Las Vegas-bryllup hemmeligt, inden det i går blev vist i aftenens afsnit af "Familien fra Bryggen".

Til gengæld lykkedes det Geggo og Cengiz at holde det hemmeligt for Linse, indtil de nærmest stod ved alteret og sagde "ja".

Linse troede nemlig, at parret var taget til Sydspanien på en badeferie, men det var ikke tilfældet.

Brygge-parret havde narret alle deres nærmeste - og resten af os - da de stak af og blev gift i Las Vegas. De havde dog deres datter Alba og veninden Burger med.

Og det tog Linse ikke ligefrem pænt, da hun fik at vide, hvor de i virkeligheden var taget hen.

- I er ikke ved at blive gift, vel?, spørger Linse noget forvirret, da de bryllups-rejsende ringer til hende via Facetime i programmet.

- Det der gør I bare ikke mod mig. I skal ikke gifte jer nu, Geggo. Jeg er meget imod det. Det kunne I da ikke finde på at gøre mod mig, spørger hun noget anstrengt.

Men de kunne godt såmænd godt finde på. De stod allerede klar i deres bryllups-outfit, og inden de nåede at se sig om, var de viet og dansede brudevals med Elvis.

- Det er sgu lidt pinligt, for jeg blev faktisk skide sur over det. Jeg kunne slet ikke forstå, hvad der foregik, og jeg tænkte på, hvorfor jeg ikke havde fået det at vide, og hvorfor det havde været skjult. Jeg føler mig virkerlig "left out", siger en skuffet Linse i programmet.

Se klippet, hvor Geggo og Cengiz bliver gift her:

Artiklen fortsætter under videoen

Men det var nu ikke, fordi Geggo ikke ville have sin mor med til brylluppet.

Det kunne ikke lade sig gøre at få Linse med, fordi hun er tidligere kriminel og har siddet i fængsel i flere år og må derfor ikke rejse ind i USA.

Men Geggo og Cengiz sender hende alligevel en kærlig tanke, da de står ved alteret og mangler en væsentlig brik i Brygge-spillet.

- Hun ville så gerne være her, men hun kan ikke, fortæller Cengiz til den præst, der vier dem.

Det ændrer dog ikke på, at Linse var tydeligt påvirket af, at hun ikke kunne dele den store dag med sin eneste datter.

- Jeg tror måske, de tænker, at de laver sjov med mig. Men jeg tager det meget mere alvorligt, fordi jeg er så skuffet og ked af, at jeg ikke kan være med, lyder det.

Til brylluppet havde de til gengæld datteren Alba i et ugle-kostume og Geggos gode veninde Burger forklædt som enhjørning.

Se billeder af familien herunder:

Familien fra Bryggen - August 2017

Sponsoreret indhold