Britney Spears er rasende efter farens vold mod sønnen

Britney Spears har mistet forældremyndigheden over sine sønner.

Britney Spears har mistet forældremyndigheden over sine sønner.

Foto: MEGA

Britney Spears er rasende på sin far, Jamie Spears, der angiveligt har været voldelig overfor hendes ældste søn.

Det skriver E!Online

Efter episoden, der fandt sted tilbage i i august, har Britney nemlig mistet forældremyndigheden over sønnerne Sean Preston, 13, og Jayden James, 12.

Eksmanden Kevin Federline har nu børnene i 90% af tiden, imens Britney har dem i de resterende 10%, men kun under opsyn fra de lokale myndigheder. 

- Britney var meget oprevet over sin fars opførsel, og forlod hans hus sammen med børnene. Hun vil aldrig have, at Jamie skal behandle drengene, som han gjorde, ligesom han heller ikke skal disciplinerer dem, fortæller en kilde tæt på Britney til E!Online. 

Det var Britney selv der fortalte om voldsepisoden til sønnernes far, Kevin Federline. 

- Britney blev nødt til at forklare Kevin, hvad der var sket, og han følte, at de ikke havde andre muligheder end at gå til politiet. Kevin vil gerne beskytte sine sønner, fortæller kilden yderligere. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Kevin Federline og Jamie Spears er ofte blevet set sammen, når de har været til sportsarrangementer med børnene Sean Preston og Jayden James. (Foto: MEGA)

Den 25. august i år meldte Kevin Federline og hans advokat Mark Vincent episoden til politiet. 

Jamie Spears skulle have været fysisk voldelig over for Sean Preston i forbindelse med barnebarnets besøg dagen forinden. 

Ifølge politirapporten var Britneys 12-årige søn, Jayden James, også tilstede, da Sean Preston og Jamie Spears var oppe at slås. Angiveligt skulle Jamie Spears have rusket voldsomt i Sean Preston, efter han havde brudt en dør ned for at komme ind til ham.

I forbindelse med at Kevin Federline har fået forældremyndigheden over sønnerne, har Sean Preston og Jayden James også fået et polititilhold mod deres egen bedstefar, Jamie Spears. Han må ikke længere nærme sig dem.

Artiklen fortsætter efter billedet

At Britney nu har mistet forældremyndigheden over de to sønner, er bare toppen af hendes mange problemer i 2019.

I foråret blev hun endnu en gang indlagt på en psykiatrisk afdeling.

Britney har i mange år kæmpet med sit psykiske helbred, og da den medicin, som hun tog, stoppede med at virke, blev hun indlagt, så lægerne igen kunne få hende medicineret ordentligt.

Igennem hele forløbet har Britney haft kæresten igennem tre år, Sam Asghari, ved sin side. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close