Familien fra Bryggen 20. maj 2019

Geggo afslører: Derfor har vi taget Alba med på bryllupsrejse

Geggo og Cengiz er lige nu på bryllupsrejse i Florida, og de har taget datteren Alba med. Nu forklarer Geggo, hvorfor Alba er med på hele turen
(Foto: Thomas Laursen)

Geggo og Cengiz var kun lige blevet gift, da de få dage senere drog på bryllupsrejse til Florida.

Ved deres side havde de datteren Alba, og nu forklarer Geggo, hvorfor datteren er med på bryllupsrejsen. Det er nemlig et spørgsmål, som flere fans har stillet hende.

- At være i Miami Beach og slapadubadelle, efterfulgt af en tur og bo i Disney World er nok ikke hvad de fleste havde valgt som ‘bryllupsrejse’, og der er da også flere der undrer sig over, vi “gider” have vores 3-årige med, skriver Geggo på Instagram og fortsætter:

- Jeg rejser ikke flere uger fra mit barn, det kan jeg slet ikke se for mig ske.

Artiklen fortsætter efter billedet

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Vi behøver ikke tosomhed på turkis vand, med hvide sandstrande for at føle os romantiske - alt er lige præcis som det skal være, og som vi kan li’ det, skriver Geggo yderligere.

I disse dage opholder den lille familie sig i Orlando i Florida, hvor de nyder livet ved poolen og i de mange magiske forlystelsesparker, der findes i byen.

Det virker ikke til, at der bliver sparet på noget hos Geggo og Cengiz, når de er på bryllupsrejse. 

Lige nu bor de på det femstjernede Four Seasons-hotel, der er en del af Walt Disney World Resort. Et ophold på hotellet er bestemt ikke billigt, skulle man booke et værelse på hotellet i dag, skulle man af med 5.500 kroner. 

Inden turen gik til Orlando opholdet det nygifte par sig i Miami, hvor de også boede på et af byens mere luksuriøse hoteller.

På Geggo og Cengiz' respektive Instagram-profiler har man kunnet se, hvordan de har nydt at spise på nogle af byens dyreste restauranter, ligesom de har frekventeret utallige luksusbutikker, hvor de har fået stillet deres shoppelyst.

Sponsoreret indhold