Familien fra Bryggen26. december 2016

Linses julegave til sine fans: "Familien fra Bryggen" fortsætter

Der har været tvivl om, hvorvidt "Familien fra Bryggen" skulle fortsætte efter Moppers død. Nu afslører Linse, at familien er kommet frem til en beslutning
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/20160907_wen_-_linse_8.jpg
 Foto: All Over

Siden Moppers død tidligere på året har der været tvivl om, hvorvidt "Familien fra Bryggen" ville fortsætte med en sæson 11.

Men nu har Linse og Geggo taget en beslutning. De fortsætter.

Og derfor kan fans af det populære realityprogram altså glæde sig til foråret, når "Familien fra Bryggen" atter løber over skærmen.

Men det har ikke været nogen nem beslutning for familien.

- Efter en masse samtaler, i familien, med TV3 og med vores produktionsselskab Metronome, om hvorvidt vores program, Familien fra bryggen skal fortsætte eller stoppe, nu hvor vores elskede Mopper ikke er hos os længere. Vores program 'handler' jo om OS, som en FAMILIE, og I alle familier er der desværre nogen som går bort, og der er nogen der blir født, og vi er jo som alle andre familier (ca) og derfor har vi besluttet, at vi rigtig gerne vil fortsætte, med at lave det vi elsker, skriver Linse på Facebook.

Sammen med den gode nyhed om, at det populære program fortsætter, deler Linse også en lille smagsprøve på den nye sæson.

Og det ser i den grad ud til at blive sjovt.

Du kan se Linses opslag og video herunder

Du kan se flere billeder af Linse i galleriet herunder

Galleri: Se Linse Kessler som barn

Sponsoreret indhold