Efter bommert: Nu sætter Didde Skjelmose ord på fotofejl

En story fra "Familiens fra Bryggen"-stjernens Instagram-story har i dagevis været samtaleemne blandt trofaste realityfans
Didde Skjelmose var i årevis en fast del af "Familien fra Bryggen".
Didde Skjelmose var i årevis en fast del af "Familien fra Bryggen".
 Foto: Kaspar Wenstrup

Det skabte i den grad forvirring på det store internet, da tv-kendissen Didde Skjelmose i weekenden delte et helt særligt foto af sig selv med sine mere end 148.000 følgere i en story på Instagram.

I hvert fald var det, som om ord og tilhørende tekst ikke rigtig stemte overens:

– Dette billede af mig som barn minder mig om, at jeg ALTID har haft en drøm om at gøre verden til et bedre sted, lød det i teksten, som var skrevet hen over et foto af … Stephanie ”Geggo” Salvarli.

Det delte foto blev lynhurtigt slettet, men internettet glemmer som bekendt aldrig, og efterfølgende blev screenshots af ”Bryggen”-stjernens story delt vidt og bredt på både Facebook og debatforummet Reddit.

Men det var dog ikke kun blandt følgere af "Bryggen"-kendissen, at det delte foto skabte undren. Også Geggo selv reagerede ved at dele Diddes story på de sociale medier:

– Didde Skjelmose, jeg elsker dig, og du har ret i din tekst – men det er altså mig på billedet, lød det i teksten efterfulgt af både en hjerte- og grineemoji.

Det var en fejl

Selv om spekulationerne blandt andet lyder på, om Didde Skjelmose måske i virkeligheden er overbevist om, at det er hende selv – og altså ikke Geggo – der optræder på det delte foto, er det ifølge Didde selv ikke sådan, det forholder sig.

Til SE og HØR fortæller hun, at hun ”selvfølgelig ikke” troede, det var hende selv på billedet.

– Det var en fejl, lyder det fra tv-kendissen, der dog ikke uddyber, hvad årsagen til weekendens forvikling er.

Linse-venskab er fortid

Det er ikke kun weekendens story fra Didde, som debatteres i disse dage.

I sidste uge slog Didde Skjelmose i en såkaldt spørgerunde på Instagram nemlig fast, at venskabet mellem hende og Linse Kessler for alvor er fortid.

Sponsoreret indhold