Reality27. april 2023

Bruddet på Bryggen: Derfor gik det galt mellem Linse og Didde

Det før så varme venskab mellem “Bryggen”-stjernerne har nået frysepunktet, men temperaturen har længe været kølig
De seneste år var "Familien fra Bryggen" limen, der holdt Linse Kessler og Didde Skjelmose sammen. Nu er programmet lukket ned - det samme er venskabet. 
De seneste år var "Familien fra Bryggen" limen, der holdt Linse Kessler og Didde Skjelmose sammen. Nu er programmet lukket ned - det samme er venskabet.
 Foto: Kaspar Wenstrup

Siden 2011 har de i successerien “Familien fra Bryggen” været et lige så uadskilleligt tv-par som Gøg og Gokke.

Kameraerne er nu slukkede, for TV 3 har trukket stikket på det populære program – og det samme har Didde Skjelmose gjort på sit og Linse Kesslers venskab.

Forleden slog Didde således fast i en såkaldt spørgerunde på Instagram, at hun og Linse Kessler ikke længere taler sammen – på fire forskellige sprog vel at mærke.

Det er ikke første gang, de to bramfri damer er uvenner, men mange bække små har denne gang fået Diddes å til at flyde over.

Ifølge Linse er det dog afstanden mellem Bryggen og Vamdrup i det sydjyske, hvor Didde har boet de seneste syv år, der har taget luften ud af venskabet.

– Det er for lang afstand, og nu ses vi jo ikke mere, når vi skal lave “Bryggen” og sådan noget, desværre.

Det er gledet meget ud i sandet, men vi skal også bare være bedre til at besøge hinanden, men jeg synes hele tiden, jeg skal 7.000 ting – det skal jeg også.

Det er ikke kun Didde, Linse har raget uklar med.

En overgang talte hun heller ikke med sin datter Stephanie “Geggo” Salvarli, 30.

Selv om uvenskabet er offentligt kendt, har de aldrig forklaret, hvad der gik galt mellem dem.
Det er ikke kun Didde, Linse har raget uklar med. En overgang talte hun heller ikke med sin datter Stephanie “Geggo” Salvarli, 30. Selv om uvenskabet er offentligt kendt, har de aldrig forklaret, hvad der gik galt mellem dem.
 Foto: Kaspar Wenstrup

Jeg er jo sådan én, der sætter mig i nye gøremål, så er hele tiden nye ting, der dukker op, sagde hun forleden til SE og HØR.

Diddes deroute

Et af de sidste projekter, de lavede sammen, var bogen “Møgkællinger har det sjovere”, men modsat det, titlen antyder, var det ikke fedt for Didde.

Selv om Linses sidekick er yderst generøs med sit privatliv i bogen, er det ifølge SE og HØRs oplysninger ikke hele hendes historie, der er kommet med – simpelt hen fordi dele af den er for smertelig og privat.

Det store gravearbejde i fortiden, sendte hende således ned i et mørkt hul, som hun først nu så småt er ved at komme op af, hvilket hun for nylig fortalte i et meget ærligt opslag på Instagram.

- Vi er meget forskellige, lyder en af forklaringerne fra Linse Kessler. 
- Vi er meget forskellige, lyder en af forklaringerne fra Linse Kessler.
 Foto: Kaspar Wenstrup

Det fik dog ikke den tidl. hjerteveninde til at række ud.

– Det så jeg godt. Jeg har ikke talt med hende om det. Didde er meget følsom, og jeg er kun følsom omkring visse ting – ellers brager jeg bare derudaf med 600 i timen, erkender Linse blankt, da SE og HØR spørger hende.

Den barmfagre dronning af Bryggen lægger da heller ikke skjul på, at de er et umage par.

– Vi er meget forskellige. Hun er utrolig følsom, og tager mange ting nært, og når man gør det, så bliver man ked af mange ting.

Hun er faktisk en meget fin sjæl. Jeg har sådan en grov sjæl, hvis man skal sammenligne os på den måde, lyder Linses analyse.

I Linses skygge

Selv om Linse giver afstanden skylden er sandheden nok nærmere, at Didde har fået nok.

De seneste 10 år har hun for alvor stået i skyggen af Linse, der var den store stjerne i seermagnet i “Familien fra Bryggen”.

Didde Skjelmose har fået nok og droppet kontakten til Linse efter knap 30 års venskab. 
Didde Skjelmose har fået nok og droppet kontakten til Linse efter knap 30 års venskab.
 Foto: Kaspar Wenstrup

Det har også afspejlet sig i deres honorarer.

For stjernen Linse har naturligt fået højere løn end statisten Didde for deres medvirken i serien, bogen og talkshowet i løbet af de seneste 12 år – og ifølge SE og HØR’s oplysninger, er det et af de punkter, som har skuffet Didde.

Det bar også ved til bålet, da Linse gik solo i Viaplay-serien “Linse på tur”, hvor brystbomben tog rundt i landet med kendte danskere.

Didde regnede ifølge SE og HØR’s oplysninger med, at tv-veninderne skulle fortsætte deres parløb fra “Linses Danmark”, men den evige toer måtte altså blive hjemme.

Klapper helt i

Det er heller ikke gået de trofaste følgeres næser forbi, at det knap 30 år lange venskab mellem Linse og Didde er stendødt.

Det fik Didde i den grad at føle, da hun for nylig teasede for en plakat, som alle troede var bogen, der skulle gøre dem klogere på de to blondiners kuldsejlede venskab.

– De er pisseinteresseret i at høre, hvad der foregik med mig og Linse.

Men det er da det sidste, jeg vil skrive en bog om. Jeg er i gang med at skrive en bog, men jeg skriver da ikke en bog om mit og Linses forhold, slog Didde fast.

Det har efterfølgende ikke været muligt at få Didde til at stå frem og fortælle, hvorfor hun har trukket sig fra venskabet med Linse.

Sponsoreret indhold