Familien fra Bryggen24. november 2016

Dronning Margrethe kommenterer Moppers død

Nyheden om Moppers død er nået hele vejen til Amalienborg, og landets dronning er i bekendt med, at Bryggen har mistet sin dronning. Det fortalte dronning Margrethe på et pressemøde for balletten ”Nøddeknækkeren”
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mopper_og_dronnignen.jpg
 Foto: All Over

Mandag mistede Bryggen – og hele ”Familien fra Bryggen” – deres dronning. Her sov Ann ”Mopper” ind efter at have kæmpet mod alvorlig sygdom i mange måneder. Mopper blev 78 år.

Det triste dødsfald er blevet bemærket af de fleste rundt om i landet. Og dødsfaldet er også nået hele vejen til Amalienborg, hvor landets dronning Margrethe er i bekendt med, at Bryggen har mistet sin dronning.

Under et pressemøde på Tivoli i forbindelse med balletten ”Nøddeknækkeren”, hvor dronning Margrethe har tegnet scenografi og kostumer, blev majestæten spurgt ind til mandagens triste dødsfald på Bryggen.

- Hvordan vil De huske Mopper?, spurgte Ekstra Bladets udsendte journalist.

- Jeg har aldrig set Bryggen (”Familien fra Bryggen”, red.), så jeg er frygtelig ked… jeg ved så absolut ikke andet end det, jeg har læst i avisen i disse dage, lød svaret fra 76-årige dronning Margrethe.

Mopper sov ind mandag aften omgivet sin familie efter at have kæmpet mod alvorlig sygdom i flere måneder. Familien fra Bryggen stod selv frem 8. september og fortalte, at Mopper var alvorligt syg. Hverken dengang eller nu har familien ønsket at fortælle, præcis hvilken sygdom der tog livet af Mopper.

I aften, torsdag, bliver sidste afsnit ”Familien fra Bryggen” sendt, og det bliver en på mange måder følelsesmæssig affære, da det er sidste gang, at Mopper medvirker.

Programmet vises klokken 20 og lige efter har TV3 valgt at sende et hyldestprogram til netop Mopper.

Se billeder af Mopper i galleriet herunder:

Mopper fra Familien fra Bryggen november

Sponsoreret indhold