Familien fra Bryggen 21. november 2016

Danskerne sørger med Brygge-familien

Det vælter ind med kondolencer, kærlighed, virtuelle tårer og søde beskeder hos Mikkel og Linse Kessler efter nyheden om, at Mopper er død
(Foto: All Over)

- Vi er knuste, men vi ved, at det var det bedste for hende nu, skrev Linse og Mikkel Kessler begge her til aften på deres Facebook-profiler.

Og de er langt fra alene om at have det sådan lige nu.

Mopper og resten af "Familien fra Bryggen" blev ikke bare en stor succes på TV3. Hele den skønne familie strøg direkte ind i danskernes hjerter.

Derfor har reaktionerne på Moppers død også været umådelig mange og meget dybtfølte.

Kun godt en time efter, at Line Kessler delte et opslag på sin Facebook-profil, havde det modtaget intet mindre end 29.000 kommentarer og 82.500 reaktioner. Og det er allerede blevet delt mere end 6.000 gange.

Også på Mikkel Kesslers Facebook vælter det ind med kondolencer og kærlighed. Her er der skrevet mere end 20.000 kommentarer og delt knap 8.000 gange.

Hos TV3, der de seneste år har haft fornøjelsen af at kunne vise "Familien fra Bryggen", er man også knuste.

- Det er med stor sorg, at vi har modtaget beskeden om, at Ann "Mopper" Patricia Christiansen er gået bort efter lang tids sygdom. Vi beder jer alle respektere familiens privatliv i denne svære tid. Mvh. TV3, lyder det på deres Facebook.

Mopper fra Familien fra Bryggen november

 

 

Sponsoreret indhold