Familien fra Bryggen5. februar 2016

Brygge-Didde bundet til kørestol

Et fald i vaskekælderen har kostet den glade Brygge-pige en brækket fod
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bb-97448.jpg
 (Foto:All Over Press)

Festlige Didde fra 'Familien fra Bryggen' er bundet til sengen og en kørestol, efter at et fald tirsdag aften kostede hende en brækket fod.

- Jeg var nede i vaskekælderen og skulle træde ned fra en af de betonsokler, som vaskemaskinerne står på, og så gik det galt. Jeg vrikkede om på højre ankel og faldt derfor ned med al min vægt på venstre fod, og så sagde det knæk. Jeg er jo ikke nogen sylfide, efter at jeg er flyttet til Jylland, så det kunne foden ikke holde til. Jeg var pinlig ædru - det var et rent uheld, siger Didde til SE og HØR.

Der var ikke andre mennesker i vaskekælderen, da uheldet var ude.

- Så lå jeg der på gulvet uden mobil, og selv om det gjorde ondt, ville jeg ikke græde på grund af overvågningskameraerne, siger Didde.

Hun måtte kravle op fra vaskekælderen.

- Det er godt, jeg bor i stueetagen og ikke på anden sal. Da jeg kom op fik jeg ringet efter hjælp og blev kørt på Kolding Sygehus, siger Didde til SE og HØR.

Hun skal holde sig i ro et godt stykke tid.

- Jeg har en sort skinne på, og lægen sagde, at jeg foreløbig skulle være sengeliggende i 14 dage. Jeg fik et par krykker med hjem, men har lånt en kørestol, fordi jeg lige er blevet brystopereret, så det går ikke, at hoppe rundt med krykker, siger Didde, der er flyttet til en stor lejlighed i Vamdrup.

Værst ved faldulykken er, at Didde ikke kan passe sit job på genbrugspladsen.

- Jeg elsker virkelig det job. Jeg har fundet min rette hylde i livet og har en pragtfuld chef og pragtfulde kolleger. Jeg har taget truck-kørekort og kørekort til store entreprenørmaskiner, og jeg elsker at ligge og køre rundt på pladsen, men det går ikke, når jeg ikke kan bruge venstre fod. Jeg håber at kunne være tilbage på arbejde om 3-4 uger, men det kan være, at jeg er for optimistisk, siger Didde.

Sponsoreret indhold