Familien fra Bryggen 6. februar 2017

HURRA! Alba fylder et år

Det nyeste medlem af "Familien fra Bryggen" fejret
Foto: All Over Press)

Hold da op!

Der er allerede gået et år siden, Danmarks reality-prinsesse, Geggo, nedkom med sit og Cengiz' første barn, datteren Alba.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Alba, eller Alba-mus som mange af både Geggos og mormor Linses følgere kalder den lile pige, fejrede derfor søndag sin etårs fødselsdag med hvad der ligner et brag af en fest.

Geggo har postet et dejligt billede af Alba på Facebook hvor den lille trold iført festlig hat har haft hele klør fem nede i en flot lagkage og har flødeskum på det meste af hånden og omkring munden - mums!

Lille Alba er en berejst dame og har lige været 14 dage med sin far og mor i Thailand, hvor der blev lavet optagelser til den kommende sæson af "Familien fra Bryggen".

Mopper, der døde i november, er også med i den nye sæson.

Alba er selvfølgelig sin mor og fars ét og alt, og det var derfor med bævende hjerte, at Geggo i slutningen af sidste år gjorde sig klar rent mentalt til at overlade Alba i vuggestuens varetægt nogle timer om dagen, mens hun sammen med kæresten driver skønhedssalonen La' Lotus.

Lille Alba vandt også lynhurtigt Mopper og Linses hjerter, og da Mopper lå på hospitalet og var allermest syg, og egentlig ikke var vild med at få besøg, så kunne lille Alba få hendes øjne til at lyse op, har Linse tidligere fortalt.

SE og HØR ønsker stort tillykke med fødselsdagen.

Se Geggos opslag på Facebook og se galleri med Linse som barn herunder:

Galleri: Se Linse Kessler som barn

Sponsoreret indhold