Video: Åhh nej... Cengiz' frieri er ved at gå i vasken

(Foto: TV3)

Der er helt store følelser på spil i aftenens afsnit af ”Familien fra Bryggen”.

Cengiz og Geggo er på romantisk ferie på Koh Samui i Thailand - men hvad Geggo ikke ved, er, at hendes kæreste har pakket romantiske planer i kufferten.

Cengiz har nemlig planlagt at fri til Geggo under en romantisk middag i Thailand.

Men det hele er tæt på at gå i vasken på grund af uvejr og en sovende Alba. Du kan se klippet fra aftenens afsnit nederst i denne artikel.

- Det ser virkelig sort ud for mig nu. Det begynder at regne helt vildt. Der står en masse thai’er og sætter parasoller op for at redde det. Og min deadline er ved at løbe ud, fortæller Cengiz i aftenens afsnit.

Geggo har også bemærket, at Cengiz ikke helt er, som han plejer at være.

- Der er et eller andet underligt ved Cengiz. Han virker så over-nervøs på en eller anden måde, siger Geggo i klippet fra aftenens program.

Hvordan frieriet kommer til at forløbe, kan du se, når hele afsnittet af ”Familien fra Bryggen” bliver vist i aften klokken 20 på TV3.

Men vi kan allerede nu afsløre, at Geggo heldigvis sagde ja, og at hun er en ganske lykkelig kvinde i dag. Det er da også en både smuk og dyr ring, som Cengiz berigede hende med i Thailand.

Smykkedesigneren Mai Manniche, der står bag forlovelsesringen, har således fortalt SE og HØR:

– Cengiz fik lavet en 18 karat guldring med en 1 karat diamant i. En ring af den størrelse ligger prismæssigt mellem 100.000- 200.000 kr. alt efter stenens klarhed, har Mai Manniche fortalt til SE og HØR.

Hun har desuden røbet, at Cengiz har fået indgraveret teksten ”skat, du er for lækker” i forlovelsesringen.

Se klippet fra aftenens program i videoen herunder:

Herunder kan du se billeder af parret sammen:

Geggo og Cengiz - billeder af dem sammen

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close