Familien fra Bryggen22. september 2016

Helt vildt: 100 afsnit af ”Familien fra Bryggen”

Oprindeligt var det meningen at Mikkel Kessler skulle være hovedpersonen i TV3-programmet. Men danskerne kunne ikke stå for Linses charme og ligefremme attitude
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/linse_wenstrup_0.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

- Det er vildt. Hvem havde regnet med det, spørger Linse, da SE og HØR spørger hende, hvordan hun har det med, at det i aften er afsnit nummer 100 der ruller over skærmen.

- Jeg er meget stolt. Og det har gjort rigtig meget godt for vores familie. Vi har hygget os, og vi har fået lavet et stort familiealbum på film, jubler Linse Kessler.

Hver uge er der omkring 200.000, der følger med i livet på Bryggen for de tre rapkæftede kvinder. Og danskerne elsker dem. Det er der ingen tvivl om. Men helt oprindeligt var det slet ikke kvinderne, som TV3 ville vise på TV, men derimod Linses berømte boksebror.

- Det hele startede jo med, at de ville have fat i Mikkel. Men så så TV3, at det gik fint med os piger, og Mikkel slet ikke havde lyst til at være med, smiler Linse.

[node:aller-related-content]

Selvom Mikkel Kessler ikke selv ville være med, er han glad for den succes, som resten af familien har fået med programmerne.

- Han er rigtig glad for, at han ikke er med. Men han synes det er skægt. Han accepterer og respekterer vores program, siger Linse.

- Vi driller ham nogle gange og siger, at vi lige skal lave noget, som vi gerne vil have ham med til. Så siger han: ”Kraftedermame nej, det må I klare selv”. Og det er I rigtig gode til, griner Linse.

I aften planter hun numsen solidt i sin sofa og tuner ind på TV3 klokken 20, og så skal hun hygge igennem med sin elskede mor.

- Jeg skal se det med Mopper aften. I eftermiddag skal vi ud til en fest på Metronome (produktionsselskabet, der laver programmet for TV3, red.), der kommer Mopper, Cengiz, Geggo, Alba og Didde kommer fra Jylland. Så skal vi hygge og spise noget mad og jeg er sikker på, at Mopper skal have en lille porter. Og så fejrer vi det sammen, fortæller Linse.

Se den glade familie i galleriet herunder:

Familien fra Bryggen 2016

Sponsoreret indhold