Reality29. oktober 2017

“Familien fra Bryggen”-Didde: Det ved jeg om brylluppet

– Der skal være mad nok. Jeg gider ikke sidde på en eller anden fin restaurant og kigge på tre stykker kød eller grøntsager, fordi det skal være så skidepænt, fortæller Didde til SE og HØR.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/didde111.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

43-årige Didde Skjelmose har god grund til at smile: Hun skal nemlig planlægge bryllup.

Hendes 47-årige kæreste Sonny Bendiksen friede nemlig lørdag på et hotel i Nyborg. Han havde bildt Didde ind, at de skulle have taget billeder – men i stedet stod en masse venner klar til at overvære forlovelsen.

Artiklen fortsætter under Diddes opslag på Facebook ...

Den store bryllupsplanlægning er der dog ikke taget hul på – parret vil bare gerne nyde tiden som nyforlovede.

Én ting ved Didde dog om sit kommende bryllup:

– Der skal være mad nok. Jeg gider ikke sidde på en eller anden fin restaurant og kigge på tre stykker kød eller grøntsager, fordi det skal være så skidepænt. Der nedlægger jeg veto, fastslår Linses "Familien fra Bryggen"-veninde over for SE og HØR.

Parret mødte hinanden gennem en fælles veninde, og de startede med at skrive sammen en del uger, før at de mødtes. Og kemien var der bare fra start, har den forelskede Brygge-pige tidligere fortalt.

Didde har tidligere boet på Bryggen, men har i dag skiftet storbyens pulserende liv ud med noget mere stilfærdigt. I dag bor Didde således i Vamdrup i Vestjylland, hvor hun arbejder på en genbrugsplads.

Sonny arbejder som producer på TV-vejret.

Læs mere om Didde i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Sponsoreret indhold