Familien fra Bryggen21. oktober 2017

Bryggen-Didde forlovet med sin kæreste gennem seks måneder

”Familien fra Bryggen”-Didde blev lørdag forlovet, da hendes kæreste gennem seks måneder faldt på knæ på Hotel Hesselet i Nyborg
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/familien_fra_bryggen_dm-0036-2017.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Brygge-darlingen Ditte Skjelmose svæver i disse timer rundt på en lyserød sky.

For få timer siden faldt hendes kæreste gennem seks måneder nemlig på knæ og friede til hende.

Og forelskede Didde svarede selvfølgelig ja.

Det skriver Realityportalen.dk.

Diddes kæreste Sonny havde i al hemmelighed planlagt frieriet, så han kunne stille det store spørgsmål i formiddags, mens parret nød en weekend på Hotel Hesselet i Nyborg.

– Jeg har valgt at fri til Didde nu, fordi jeg føler, at vi er helt rigtige for hinanden. Jeg er alligevel 47 år nu, så jeg er nået den alder, hvor jeg er helt klar over, når jeg har mødt den rigtige, og det har jeg nu. Samtidig har jeg også hørt lidt rygter om, at Didde kunne finde på at fri til mig, og jeg kan simpelthen ikke have hængende på mig, at jeg ikke er den, der kommer først, fordi jeg er for langsom i optrækket, siger Sonny til Realityportalen.dk.

Parret mødte hinanden gennem en fælles veninde, og de startede med at skrive sammen en del uger, før at de mødtes. Og kemien var der bare fra start, har den forelskede Brygge-pige tidligere fortalt.

Didde har tidligere boet på Bryggen, men har i dag skiftet storbyens pulserende liv ud med noget mere stilfærdigt. I dag bor Didde således i Vamdrup i Vestjylland, hvor hun arbejder på en genbrugsplads.

Sonny arbejder som producer på TV-vejret.

Didde har tidligere fortalt til SE og HØR, at hun ikke vil have børn.

- Jeg skal ikke have børn. Jeg synes, jeg er blevet for gammel til det. Det kræver en del kunstig befrugtning, lød det fra 42-årige Didde i marts.

Hun mener tilmed, at hun er bedre til at følge vennernes børn på sidelinjen.

- Det er ikke faldet ind i mine planer, og efter jeg havde en kæreste, der havde to børn, fandt jeg ud af, at jeg er bedre til at være legetante end til at være mor. Det er ikke ment på en dårlig måde. Jeg har det bedre, hvis jeg bare skal være sjov.

- Jeg har det svært med at se på det med, at forældrene lever deres børns liv. Så jeg tror, børnene har det bedre uden mig som mor, fortalte Didde dengang til SE og HØR.

Sponsoreret indhold