Sarah Amalie og Frederik knalder igen

Sarah Amalie og Frederik Skovbjerg.

Sarah Amalie og Frederik Skovbjerg.

Foto: Krestine Havemann

Sarah Amalie Kristiansen er kun lige flyttet ind i "Ex on the Beach"-villaen, da Frederik Skovbjerg endnu en gang kaster sig over hende.

Realitybaben inviterer ham nemlig med en tur i suiten.

- Jeg glæder mig sindssygt meget til at skulle sove i suiten med Sarah. Jeg regnede ikke med, at hun kom herned. Nu står hun her, og vi skal sove sammen. Kunne det være federe?, lyder det fra Frederik i aftenens afsnit af "Ex on the Beach". 

Sarah Amalie er dog ikke helt sikker på, at der skal ske noget hanky panky, når de to skal sove sammen. Men så kender hun åbenbart ikke Frederik særligt godt. 

- Jeg tror ikke, at der skal ske noget mellem mig og Frederik i suiten i aften. Jeg er lige kommet ind, og det ville nok være rimeligt frisk gjort, fortæller Sarah Amalie. 

Opholdet i suiten gør det også rimeligt stramt for en af de andre deltagere i villaen. Katrine vil nemlig gerne have Frederik for sig selv. 

- Jeg tror ikke, at Frederik og Sarah kan holde fingrene for sig selv oppe i suiten, lyder det skeptisk fra Katrine, der tydeligvis er ved at gå ud af sit gode skind. 

Hun får da også ret i sine antagelser.

Ikke længe efter, at Sarah Amalie og Frederik har indtaget suiten, hopper lagnet op og ned, som lå der en hyperaktiv Duracell-kanin nedenunder.

Åbenbart til Sarah Amalies store fortrydelse?

- Det var jo ikke meningen, at jeg skulle lave noget med Frederik overhovedet... Men altså, lyder det efterfølgende.

Frederik med de magiske fingre har altså slået til igen. Og det er han egentlig ret godt tilfreds med. 

- Jeg synes, at jeg har en megahyggelig aften med Sarah i suiten, vi kommer godt ud af det med hinanden, og det ender også med, at vi får puttet lidt, fortæller han.

Du kan se klippet, hvor Sarah Amalie og Frederik knalder herunder

Frederik Skovbjerg og Sarah Amalie kom i lidt af et stormvejr i foråret, da det kom frem, at Frederik havde været Fie Laursen utro med lige netop Sarah Amalie.

Nu har de altså mulighed for at genoplive deres romance. 

"Ex on the Beach" bliver sendt hver søndag-tirsdag klokken 22.00 på Kanal 4 og Dplay.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close