Ex on the Beach10. januar 2021

Mikkel "Ræv" valgte Lærke til suiten: - Han er en kæmpe idiot

Mikkel "Ræv" Søndergaard gjorde sig upopulær i "Ex on the Beach", da han valgte Lærke Wadmann til suiten. Nu fortæller hun og Mikkels ekskæreste Amanda Mogensen om deres oplevelse af episoden
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Der blev sat ild til "Ex on the Beach"-villaen, da Mikkel "Ræv" Søndergaard valgte Lærke Wadmann til at sove med ham i suiten.

Se interviewet med Lærke og Amanda i toppen af artiklen!

Det gjorde han på trods af, at Lærke på det tidspunkt var mere eller mindre låst med Asbjørn, som Mikkel er noget nær bedste venner med.

Lærke og Asbjørn har fået et mere og mere betændt forhold i villaen, hvor tometermanden er væsentligt mere vild med Lærke, end hun er med ham. Derfor ser Mikkel sit snit.

- Det første, jeg tænkte, var bare, ”det gjorde du bare ikke, Mikkel!”. Han er syg jo, fortæller Lærke i et interview med Rød Løber og fortsætter:

- I den her situation tænkte jeg bare, hvordan han har samvittighed til det, og hvordan han har nosser til det. Jeg kunne ikke selv finde på det.

Se interviewet med Lærke og Amanda i toppen af artiklen!

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/asbjoernthumbnail.jpg
 Foto: Gregers Overvad

Lærke og Asbjørn er - også uden for villaen - involveret i et gevaldigt drama (Foto: Gregers Overvad)

I fredags rullede det hele store trekantsdrama med Lærke, Asbjørn og Christel Trubka. Her er der blandt andet beskyldninger om utroskab.

Det kan du læse mere om her:

Kæmpe idiot!

Lærke vil i interviewet med Rød Løber ikke kritisere Mikkel alt for meget for hans beslutning i villaen, men det tøver ekskæresten Amanda Mogensen dog ikke med at gøre.

- Han er en kæmpe idiot, og han ved godt, hvad han begiver sig ud i. Han vil gerne have, at der sker noget. Hvis det bliver for kedeligt for ham, så er det ikke sjovt, siger Amanda og fortsætter:

- Sådan har det altid været, og det har man altid kunne se med ham. Også i forhold til de andre sæsoner har man set, at han pludselig finder en pige interessant, når han ikke kan få hende.

Se interviewet med Lærke og Amanda i toppen af artiklen!

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/kh_dis_kh_eotb5_vikingefest_039.jpg
 Foto: Krestine Havemann

Amanda og Mikkel er ekskærester, men det kommer ikke i vejen for deres tætte venskab i villaen (Foto: Krestine Havemann)

Amanda følger altså med i koret hos Asbjørn, som vælter drinks og går amok, da Mikkel afslører sit valg af Lærke. Helt så galt ser blondinen det dog ikke på det.

- Jeg har det ambivalent med det. Fair nok, at Mikkel gør, hvad han vil og føler for, men jeg synes, det var synd for Asbjørn, siger hun og fortsætter:

- Jeg var i chok over, at Asbjørn troede, at jeg havde haft en finger med i det her. Jeg havde overhovedet ikke haft nogen kontakt med Mikkel.

Se interviewet med Lærke og Amanda i toppen af artiklen!

Sponsoreret indhold