Reality8. januar 2021

Lærke i sorg over Asbjørn: Christel var pigen fra biografen

I går delte Lærke Wadmann fra "Ex on the Beach" en video, hvor hun beskylder ekskæresten Asbjørn "Tyren" Nielsen for at have været hende utro. Nu er det kommet frem, at det skulle være Christel Trubka, som var pigen, Asbjørn var i biografen med. SE og HØR har talt med alle tre og fået deres version af sagen.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Lige nu udspiller der sig et kæmpe trekantsdrama i reality-verden mellem de to "Ex on the Beach"-ekskærester Lærke Wadmann og Asbjørn Nielsen samt "Singletown"-baben Christel Trubka.

I går delte Lærke en video, hvor hun påstod, at Asbjørn har været hende utro - hun nævner specifikt en episode, hvor hun ser "Tyren" på vej hjem fra biografen med en ny pige. Den pige viser sig at være Christel.

SE og HØR har talt med dem alle tre om dramaet, og især Lærke er hårdt ramt af det hele.

- Jeg har det ikke særlig godt. Der er lagt rigtig mange overvejelser bag den video, og jeg har overvejet det i et par uger. Min familie har også været inde over. Det er ikke noget, jeg bare har gjort i raseri, fortæller Lærke over telefonen til SE og HØR.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/asblaerchr.png
 Foto: Krestine Havemann, Søren Lamberth, Kaspar Wenstrup

Lærke og Asbjørn blev kærester, da de vendte hjem fra "Ex on the Beach All Stars". Nu er de gået fra hinanden, og det er ikke sket udramatisk (Foto: Krestine Havemann, Søren Lamberth, Kaspar Wenstrup)

Hurtigt efter Lærke delte videoen, gik Asbjørn ud på sin egen Instagram-profil og nægtede at have været hende utro. Det holder han fast i over for SE og HØR.

- Det er ret så nederen, men jeg tager afstand fra det. Jeg benægter alt, fordi der ikke er hold i det, og det passer ikke. Jeg vil ikke brug tid på at lave mudderkast, lyder det fra tometermanden.

Og det er præcis den reaktion, som Lærke havde forventet. Selv om det skuffer hende.

- Det kommer ikke bag på mig. Det er jo pinligt at krybe til korset. Jeg kan lige så godt være ærlig og sige, at det er sådan, jeg tænker. Da jeg lagde den ud vidste jeg godt, at jeg ikke ville få nogen positiv respons fra hans side, siger hun.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/asbjoernthumbnail.jpg
 Foto: Gregers Overvad

Lærke og Asbjørn nåede at være kærester i et par måneder, da de kom hjem fra luksusvillaen i Nordsjælland, hvor "Ex on the Beach All Stars" blev optaget (Foto: Gregers Overvad)

venne-pis!

Over for SE og HØR bekræfter Lærke, at det var Christel, som hun så Asbjørn sammen med efter den famøse biograftur. Og selv om hun ikke er meget for at sige, at "Tyren" har været hende utro med "Singletown"-baben, så har hun ikke det store til overs for de to, som angiveligt skulle have set en del til hinanden - også mens Asbjørn og Lærke var kærester.

- Man kan jo tænke over det. Det kan godt være, at de blive ved med deres venne-pis, men ja…, siger Lærke og fortsætter:

- Det rager mig en høstblomst, at de har været i biografen. Det var bare der, jeg fandt ud af, at de har set hinanden.

Mens Lærke kommer med voldsomme beskyldninger mod Asbjørn - og Christel for den sags skyld - så tager "Tyren" det mere roligt. Men han står stadig fast ved, at han ikke har været Lærke utro.

- Det er vigtigt at slå fast, at Lærke og jeg var slået op, da jeg tager i biografen med Christel. Så der er intet forkert i at tage i biografen med en ven eller veninde – i hvert fald ikke i min optik, slår Asbjørn fast.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/13_asbjoern_ex_on_the_beach_2020_vedbaek_2sl5822.jpeg
 Foto: Søren Lamberth

Asbjørn er en af de store profiler i "Ex on the Beach All Stars" (Foto: Søren Lamberth)

Er det utroskab?

I videoen lægger Lærke ikke skjul på, at hun mener, at Asbjørn har været hende utro. Men det mener hverken han eller Christel.

- Det er det, Lærke beskylder mig for, og der er intet hold i det. Men hvis hun vil beskylde mig for det, så må hun gøre det, siger Asbjørn, som bliver bakket op af Christel.

Hun tog nemlig bladet fra munden på sin Instagram-profil tidligere i dag, og over for SE og HØR tager hun også Asbjørn i forsvar.

- Jeg siger det, fordi beskyldningerne mod Asbjørn er virkelig tarvelige. Lærke får det til at lyde som om, at det er forkert. Og det er bare super synd for ham, fordi der ikke er noget forkert i det, siger Christel.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20200706_wen_-_singletown_118.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Christel var over sommeren med i "Singletown" efter at have været væk fra skærmen i flere år. Hun fik sin tv-debut i "Paradise Hotel" (Foto: Kaspar Wenstrup)

Ikke haft sex... mens de var kærester

For Christel har det været lidt af et chok pludselig at blive inddraget i det her drama. Især de voldsomme beskyldninger fra Lærke har gjort indtryk.

- Det, synes jeg godt nok, er en meget vild beskyldning at få, siger Christel og slår fast en gang for alle:

- Jeg har ikke haft sex med Asbjørn, mens han har haft en kæreste. Den type er jeg ikke, og jeg vil gerne slå fast, at det er forkert, hvis man gør sådan noget.

Men hvad så med Christel og Asbjørn? Er de så det næste reality-par, som springer ud? Det kunne de meget vel være.

Ingen af dem vil sige, at de er et par eller en flirt, men det er tydeligt at mærke, at de to tv-stjerner har et godt øje til hinanden.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20201001_wen_-_singletown_7.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

I november - efter længere tids spekulation og et væld af rygter - afslørede Christel og Teitur Skoubo, at de ikke længere er kærester (Foto: Kaspar Wenstrup)

- Vi er bare venner… gode venner… meget gode venner. Det er meget stille og roligt, og hvis der kommer noget nyt med Christel og jeg, så skal i nok få det at vide, griner Asbjørn over telefonen.

Heller ikke Christel vil sige det store om måske-romancen med Asbjørn, som hun dog har set en hel del til på det seneste.

- Asbjørn og jeg har det vildt godt sammen, og vi holdt også nytår sammen. Men jeg tager det stille og roligt, og jeg har ikke travlt, slår hun fast.

Sponsoreret indhold