Jasmin Melina deler hudløst ærligt billede

Jasmin Melina.

Jasmin Melina.

Foto: TV3

Realitybaben Jasmin Melina har delt et hudløst ærligt billede på Instagram, efter hun i flere måneder har kæmpet med en nedadgående vægt.

Faktisk er hendes vægttab så slemt, at hun har valgt at søge læge.

- Jeg har overvejet flere gange at dele noget mere personligt med jer, men hver gang jeg har overvejet det, har jeg fået kolde fødder og tænkt for meget over hvad folk ville tænke, starter Jasmin Melina sit opslag ud med.

- Jeg har igennem de seneste par måneder tabt mig, uden bevidst at gøre noget. Nogle ville måske tænke at det var et luksusproblem, men næppe for mig. Lige pt vejer jeg alt for lidt... 44 kilo, skriver hun videre. 

Selvom Jasmin Melina altså har været forbi lægerne, har man stadig ikke fundet ud af, hvad hun fejler. 

Det går den tidligere realitystjerne gevaldigt på.

- Jeg har været igennem flere forskellige undersøgelser, og lægerne kan ikke finde en årsag. Det er SÅ frusterende.

- Der er flere undersøgelser i vente, og jeg håber inderligt at jeg snart får et svar på, hvorfor min krop opfører sig så underligt. 

 

Artiklen fortsætter efter billedet

View this post on Instagram

Jeg har overvejet flere gange at dele noget mere personligt med jer, men hver gang jeg har overvejet det, har jeg fået kolde fødder og tænkt for meget over hvad folk ville tænke.. Jeg har igennem de seneste par måneder tabt mig, uden bevidst at gøre noget. Nogle ville måske tænke at det var et luksus problem, men næppe for mig. Lige pt vejer jeg alt for lidt... 44 kilo.... Jeg har været igennem flere forskellige undersøgelser, og lægerne kan ikke finde en årsag. Det er SÅ frusterende. Og så tænker i måske, hvorfor jeg deler det her? Og det gør jeg simpelthen fordi jeg føler at nogen folk kigger på mig, som om at jeg har fået en spiseforstyrrelse, og det gør mig så ked af det. Jeg ønsker virkelig at få min “gamle krop” tilbage, som havde overskud, var sund, stærk og havde nogle former. Der er flere undersøgelser i vente, og jeg håber inderligt at jeg snart får et svar på, hvorfor min krop opfører sig så underligt. Heldigvis har jeg Fredrik, som er min største støtte. Shit et grænseoverskridende opslag, men her fik i det...

A post shared by JASMIN MELINA RENDBÆK (@jasminmelina) on

Jasmin Melina har heldigvis god støtte fra kæresten Frederik Schilling.

Parret har sammen datteren Luna, der kom til verden sidste år. De mødtes kort tid efter, at Jasmin Melina havde været med i "Paradise Hotel" tilbage i 2017.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close