Reality26. april 2022

"Ex on the Beach"-drama: Sarah Thomsen svarer Casper "Balo" igen

I går langede Casper "Balo" kraftigt ud efter "Ex on the Beach"-kollegaen Sarah Thomsen, som han kalder for pisseirriterende og en løgner. Nu svarer Sarah så igen på den voldsomme sviner.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sarbal.png
 Foto: Gregers Overvad

- Hun behandler seriøst alle dårligt, og hun lyver over for alle sine venner, udbrød Casper "Balo" i går om "Ex on the Beach"-kollegaen Sarah Thomsen.

Hun fik sig en hård medfart af reality-veteranen, som bestemt ikke er fan Sarah og hendes måde at være på. Nu svarer hun så igen på de grove anklager.

I et interview med SE og HØR afslører hun, at der ikke som sådan ligger en enkeltstående hændelse bag uvenskabet, selv om der måske er én, som fik bægeret til at flyde over.

- Der er ikke rigtig sket noget udover en lille episode i byen i Århus, hvor jeg fik ham smidt ud af en klub, forklarer Sarah og fortsætter:

- Vi stod og diskuterede på toilettet, og han sagde nogle ting, som jeg ikke ville finde mig i, så jeg fik ham smidt ud.

Ikke overrasket

Selv om Sarah får en hård medfart af Casper, så er det ikke noget, som hverken rører eller chokerer hende.

- Jeg synes, det er fair, hvis han har et behov for at svine folk til, men jeg ville aldrig have gjort det. Det, synes jeg, man skal holde for sig selv, siger Sarah.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20220401_gko3399.jpg
 Foto: Gregers Overvad

I villaen fjoller Sarah lige nu rundt med Jeppe Risager, men hun kan vist ikke helt finde ud af, om hun gider eller ej (Foto: Gregers Overvad)

- Men det kommer ikke som et chok, fordi det er ”Balo”. Det er ikke første gang, han gør sådan noget.

Sarah forstår ikke Caspers behov for at sende en kæmpe sviner, og hun fortæller samtidig, at de ikke er på talefod i dag. Det kommer nok ikke som den store overraskelse for nogen.

- Han får det til at lyde som om, at vi er bedste venner, og at han kender mig ud og ind, og det gør han på ingen måde. Det er lidt sjovt, fortæller Sarah og uddyber:

- Jeg kan sagtens være i samme rum som Casper. Der er ikke noget fra min side. Jeg tror ikke, der gælder det samme for ham.

Sponsoreret indhold