Reality25. april 2022

Casper "Balo" sviner "Ex on the Beach"-babe: - Hun behandler alle dårligt!

Stemningen er iskold mellem "Ex on the Beach"-deltagerne Casper "Balo" og Sarah Thomsen. Nu har han sendt en ordentlig sviner afsted mod villaens diva, som han bestemt ikke bryder sig om.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sarbal.png
 Foto: Gregers Overvad

Det er noget nær en umulig opgave at lave et reality-program, hvor alle deltagerne er venner efter optagelserne. Det er heller ikke sket i den aktuelle sæson syv af "Ex on the Beach".

Allerede nu har vi set flere eksempler på, at dramaet i knaldeprogrammet er taget med hjem til Danmark. Nu er den gal igen.

Denne gang er det mellem Sarah Thomsen og Casper "Balo", som åbenbart ikke er hinandens kop te. Og det er på trods af, at de indtil nu ikke har haft det store at gøre med hinanden inde i villaen.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20220401_gko3554.jpg
 Foto: Gregers Overvad

Casper "Balo" er for anden sæson i træk med i "Ex on the Beach", og han er som altid garant for drama (Foto: Gregers Overvad)

I en spørgerunde på sin Instagram-profil bliver Casper spurgt ind til, hvorfor han ikke kan lide Sarah. Det svarer jyden glædeligt på.

- Hun behandler seriøst alle dårligt, og hun lyver over for alle sine venner, indleder "Balo" sin sviner af knaldeprogramskollegaen.

- Når der lige er en lille konflikt med en god veninde eller ven, bagtaler hun. Man kan bare ikke stole på hende, hun er pisseirriterende.

Casper skåner bestemt ikke Sarah, men han kommer ikke med konkrete eksempler på, hvad hun har gjort. Det kan selvfølgelig hænge sammen med, at vi kun er otte afsnit inde i sæsonen, og han ikke må afsløre noget, der sker senere.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20220401_gko3399.jpg
 Foto: Gregers Overvad

I villaen har Jeppe Risager et godt øje til Sarah, som dog holder ham mere eller mindre hen (Foto: Gregers Overvad)

I svaret på spørgsmålet fornemmer hurtigt, at Casper bestemt ikke er perlevenner med Sarah. Og det bliver de nok heller ikke.

- Hun sætter altid sig selv forrest i alle sammenhænge, hun er ligeglad med, hvem hun er sammen med, og hvordan de har det. Det handler kun om hende, og hun græder gerne for at få sin vilje, slutter han af.

SE og HØR arbejder på at få en kommentar fra Sarah.

Sponsoreret indhold