Reality18. maj 2021

"Ex on the beach"-Cecilie: Ingen mand skal komme mellem mig og strip

Cecilie Harder fra "Ex on the beach" arbejder som tatovør og stripper, og det vil hun fortsætte med, til hun selv siger stop - uanset hvilken mand, der ville have et problem med det.
https://imgix.seoghoer.dk/eotb_dag2_002980_cecilie.jpg
 Foto: Discovery/Nicolas Tobias Følsgaard

Hun danser og smider tøjet for penge, og det er der ingen, der kan få hende til at stoppe med. Cecilie Harder, der er kendt fra realityprogrammet "Ex on the beach", arbejder som tatovør og stripper, og sidstnævnte kan måske godt skabe problemer i et parforhold.

Det gætter en af Cecilie Harders fans på i en sprøgerunde på Instagram. Her har en følger stillet et spørgsmål, der har fået "Ex on the beach"-baben til at melde klart ud.

- Hvordan har din kæreste det med, at du stripper, bliver der spurgt, og Cecilie Harder svarer :

- Ingen mand kommer nogensinde til at stå i vejen for, hvad jeg vil.

Cecilie Harder er netop gået fra nu ekskæresten Claes Lanng, som hun har været sammen med ad flere omgange. Det har altså næppe været jobbet som stripper, der var et problem - og hvis en mand nogensinde har et problem med, at "Ex on the beach"-Cecilie smider tøjet? Ja, så når han slet ikke at blive kærester med hende.

- Lige pt nyder jeg at arbejde som stripper og kommer nok til at stoppe engang, men det bliver aldrig fordi en fyr har det "træls" med det, fortæller Cecilie Harder i en Instagram-story.

- Alle, jeg har datet eller whatever i den tid, jeg har været stripper, har jeg sagt det til med det samme, og kan de ikke leve med det, er det helt fair, men så skal det ikke være os, fortsætter hun.

Hun slutter storyen af med at understrege pointen:

- Så jeg har aldrig haft en kæreste, som ikke havde det fint med det, for så var vi aldrig blevet kærester.

Claes Lanng og Cecilie Harder har været kærester tre gange - senest siden september sidste år. I går annoncerede parret, at de er gået hver til sit på grund af for forskellige ønsker for fremtiden.

https://imgix.seoghoer.dk/20190313_wen_-_tv3_176_0.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Claes og Cecilie ved premieren på "Ex on the Beach". Foto: Kaspar Wenstrup

null

Sponsoreret indhold