Reality14. november 2019

Cecilie Harder og Mariyah er en ting: - Vi har det godt sammen

Det er nok de færreste, der havde set den komme. Men reality-tøserne Cecilie Harder og Mariyah Samia bekræfter nu over for SE og HØR, at de ser en del til hinanden på mere end bare vennebasis
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2019-11-14_kl._14.05.40.png
 Foto: Kaspar Wenstrup

Der er muligvis et nyt par på vej i det danske reality-land. Cecilie Harder og Mariyah Samia ser nemlig en del til hinanden for tiden.

De to tv-tøser bekræfter begge over for SE og HØR, at de ikke længere bare er veninder og kollegaer.

- Vi har det rigtig godt sammen, og vi hygger os, forklarer Cecilie over telefonen og fortsætter:

- Også har vi fået en delehund. Mariyah har en hund, som jeg er helt forelsket i, og den får jeg hjem til Jylland her på søndag. Jeg kommer så til at ligge og køre med den frem og tilbage til København, så den bliver en slags skilsmissehund.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20190313_wen_-_tv3_67.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Før Mariyah var Cecilie kærester med Claes Lanng, som hun mødte i sæson to af "Ex on the Beach" (Foto: Kaspar Wenstrup)

Det er kun lidt over en måned siden, at Cecilie og reality-kæresten Claes Lanng gik fra hinanden. Det udnyttede Mariyah så.

Efter Claes og jeg gik fra hinanden, begyndte vi at bruge mere tid sammen og fandt så ud af, at det, vi har, ikke kun er et venskab, siger Cecilie, som dog ikke vil gå så langt til at sige, at hun er forelsket i Mariyah:

- Jeg ved ikke, om man kan sige, at jeg er forelsket, men vi smiler i hinandens selskab og har det godt.

De to realitydeltagere deler ikke kun tv-karrieren sammen. Både Cecilie og Mariyah arbejder også som strippere, og de har kendt hinanden den vej i gennem i noget tid.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/20180808_wen_-_skanderborg_79.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Mariyah er altid garant for bare bryster, når hun er i festligt lag (Foto: Kaspar Wenstrup)

Det krævede dog et par dråber alkohol, før de to turtelduer fik øjnene op for, at de kunne blive mere end bare venner og kollegaer.

- Vi blev lidt fulde og endte i samme seng. Der fandt vi ud af, at det egentlig fungerede meget godt, så det har vi fortsat med, afslører Cecilie.

Selv om det hele startede med alkohol og lagengymnastik, mener Mariyah, at det er mere end bare det på nuværende tidspunkt.

- Selvfølgelig er der noget seksuelt, og det var sådan, det startede. Vi er endt i seng sammen, hvor det ikke var planlagt. Men nu er det mere på et emotionelt plan, fortæller den storbarmede realitydeltager til SE og HØR.

Se Cecilie lege "Jeg har aldrig...":

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold