Reality2. januar 2022

"Ex on the Beach"-babe og Nicki Bille: Tavse om forholdet

I november blev der uddelt kys og flirtet en del mellem Nicki Bille og "Ex on the Beach"-deltageren Sofie Birkø. Siden har der været stille omkring de to turtelduer, og det er der flere grunde til.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I slutningen af november kyssede Nicki Bille flittigt på "Ex on the Beach"-godten Sofie Birkø, hvilket blev delt flittigt på de sociale medier.

Men der har været larmende tavshed omkring de to turtelduer, siden Sofie over for SE og HØR forklarede, hvordan deres forhold, og hvor de kender hinanden fra.

Læs det interview her:

I november slog Sofie fast, at hun og Nicki ikke var kærester, men at de bare "hygger sig sammen".

Siden "Ex on the Beach"-deltageren og skandalefodboldspilleren kissemissede på Instagram, har man ikke set dem sammen på de sociale medier.

- Vi stoppede med at lægge ting ud, da vi gerne vil holde det hele lidt privat af forskellige årsager, forklarer Sofie til SE og HØR og uddyber:

- Nicki og jeg har jo på intet tidspunkt været kærester men gode venner, og jeg kan desværre ikke kommentere mere på det.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bilso.png
 Foto: Krestine Havemann/Discovery Networks & TV 2

Sofie og Nicki kyssede flittigt på Instagram, hvor de så ud til at være glade for hinanden. Nu er der tavshed om deres forhold til hinanden (Foto: Krestine Havemann/Discovery Networks & TV 2)

De har aldrig været kærester, og det har der heller aldrig stået nogen steder, men ingen af de to kendisser kan komme ude om de intime kyssebilleder- og videoer.

Alligevel vil Sofie ikke ud med, hvordan hendes forhold til Nicki er nu. Om de er blevet kærester, stadig er venner, der hygger, eller om de helt har droppet romancen.

Vil du svare på, om i stadig ses som mere end bare venner, eller om i udelukkende er venner nu?

- Nej, desværre. For sidst gik det lidt amok, efter der blev skrevet om os, slutter Sofie af.

Sponsoreret indhold