”Ex on the Beach”-Amanda viser sine nye bryster frem

Til trods for, at ”Ex on the Beach”-baben Amanda Mogensen har gået op i at være en forkæmper for, at alle kroppe er rigtige, og at hun selv har fået ros for sine former. Så har der alligevel altid været noget, der har naget hende.

Hendes bryster.

Derfor valgte realitybaben i slutningen af juni måned at lade sig komme under kniven, så hun endelig kunne få sine drømmebryster.

Amanda Mogensen har tidligere talt højt om, at hendes krop er lige så god som alles andre, også med et par kilo mere på sidebenene. Alligevel har hun aldrig været tilfreds med sine bryster. Det er der lavet om på nu. Foto: Kaspar Wenstrup

Hele oplevelsen delte hun med sine mere end 130.000 følgere på det sociale medie Instagram, men der var alligevel visse detaljer, hun valgte at holde mere for sig selv. Heriblandt størrelsen på det nye frontparti.

- Det var vigtigt for mig, at det ikke skulle være for vulgært og for stort. Jeg ville bare gerne have noget fylde oppe, nede og ude, så jeg får en kavalergang og sideboob. Det er ikke de største bryster, men de er heller ikke små, fortalte hun til SE og HØR kort tid efter, at hun var kommet ud af narkosen.

Og nu, godt tre uger efter indgrebet, er hun klar til at vise resultatet frem.

- Er I klar til at se mine nye bryster?, skriver hun til et billede af sig selv på sin Instagram-story, hvor smilet bestemt ikke er til at tage fejl af.

Kirugen afslører også, at Amanda har fået 360 ml i sine bryster, og det kan da også ses på billedet, at hun har fået lige præcis det, hun ønskede og drømte om.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close