Reality18. juni 2020

Amanda Mogensen har fået lavet bryster: - Det må ikke blive vulgært

Der er blevet mere Amanda Mogensen. "Ex on the Beach"-skønheden har fået opereret sine bryster større, men over for SE og HØR forsikrer tv-baben, at det er vigtigt, at hendes nye fortrin ikke bliver vulgære
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Selv om Amanda Mogensen er blevet rost i stor stil for sin flotte krop, har "Ex on the Beach"-baben alligevel valgt at få opereret sine bryster større.

Tv-godten har i mange år ønsket sig en større barm, og derfor gik hun i går igennem en hård operation for at få sit ønske opfyldt. Og i dag er hun allerede på benene og glad som aldrig før.

- Jeg har det faktisk overraskende godt, men jeg er også dopet lidt på piller. Det niver lidt og spænder, men jeg troede, det ville være meget værre, siger Amanda til SE og HØR og fortsætter:

- Jeg sidder på Frederiksberg og drikker virgin cocktail og nyder vejret. Så det er bare lækkert.

Flere kvinder har fortalt, at de i flere dage efter den brystforstørrende operation ikke kunne bevæge sig ud af sengen. Der er Amanda mere heldig og bevægelig.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20191124_wen_-_amanda_65.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Selv før operationen havde Amanda en flot krop (Foto: Kaspar Wenstrup)

tavs om størrelsen

Skønheden fra Amager har flittigt delt oplevelsen med sin operation med sine mere end 130.000 følgere på sin Instagram-profil. Alligevel er det ikke alt, som hun vil afsløre - heriblandt størrelsen på de nye bryster.

- Det har jeg ikke lyst til at fortælle om, før de er helet. Folk tænker meget på størrelsen, men jeg tænker, at det er udseendet, man skal fokusere på, forklarer Amanda og uddyber:

- Det var vigtigt for mig, at det ikke skulle være for vulgært og for stort. Jeg ville bare gerne have noget fylde oppe, nede og ude, så jeg får en kavalergang og sideboob. Det er ikke de største bryster, men de er heller ikke små.

Artiklen fortsætter under billedet...

Ønske siden barndommen

"Ex on the Beach"-godten har flere gange fortalt om, at hun har et ønske om at få større bryster. Det ønske er altså nu blevet til virkelighed.

- Jeg har gjort det for mig selv og ingen som helst andre. Det er noget, jeg har snakket om, siden jeg var 12. Det har altid været et ønske, slår Amanda fast.

At hendes nærmest livslange ønske nu er gået i opfyldelse har været enormt stort for tv-skønheden.

- Det var helt overvældende for mig, og jeg synes, at det er så sindssygt. Det var bare vildt, slutter Amanda af.

Sponsoreret indhold