Reality9. september 2021

Er dette det værste råd, der er givet på tv?

Sofie Birkø fra "Ex on the beach" indrømmer, at hun er dårlig til at give råd.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er muligvis ikke deltagerne fra "Ex on the beach", du vil gå til, hvis du har brug for tips og tricks til dit parforhold, men det forhindrer ikke deltagerne i at rådgive hinanden inde i programmet.

I sjette sæson, der kører lige nu, deltager blandt andre Sofie Birkø, og hun fortæller nu selv, at hun i en samtale med nogle af de andre kvindelige deltagere giver det måske dårligste råd, hun nogensinde har gjort.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/kh_kh_eotb6_opt1_portraits_030.jpg
 Foto: Krestine Havemann/Discovery

Sofie Birkø deler parforholdsråd i "Ex on the beach" - og det skulle hun måske holde sig fra. Foto: Krestine Havemann/Discovery Networks Danmark

I en spørgerunde på Instagram bliver Sofie Birkø spurgt, hvad der er det bedste råd, hun nogensinde har givet. Det kan "exen" ikke rigtig svare på. Til gengæld deler hun det værste råd, hun har givet - i et klip fra "Ex on the beach":

- Jeg har midt i en diskussion begyndt at have sex. Nogle gange er det nemmere bare at dyrke sex, end det er at tale om tingene, siger Sofie Birkø til meddeltageren Emilie Hoffmann, mens de står foran spejlet og gør sig klar.

Det er ikke umiddelbart et parforholdsråd, Emilie Hoffmann har hørt før, men hun lader til at overveje det:

- Ja, det har jeg så ikke lige prøvet, det kunne være, jeg skulle have gjort det i går, svarer hun, og Sofie Birkø fortsætter:

- Ja. Der er sgu aldrig nogensinde nogen fyre, der er begyndt at diskutere videre, hvis du tager deres tissemand i munden.

Det kan der måske være noget om. Ikke desto mindre fremhæver Sofie Birkø selv snakken som et af de værste råd, hun nogensinde har givet andre.

Det er Emilie Hoffmann helt enig i.

I et svar på Sofie Birkøs story, skriver Emilie:

- Det er klart det værste råd nogensinde, men jeg elsker det og dig.

[node:aller-poll]

Sponsoreret indhold