Reality15. august 2023

En helt ny tilværelse: Teitur Skoubo skal på universitetet

Den tidligere paradiso kan nu se frem til tre år på skolebænken
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Teitur Skoubo fik ved Landsretten den 26. oktober omstødt sin 2,5 år lange voldtægtsdom til en voldsom på tre måneder.
 Video: Dan Mariegaard

LÆS OGSÅ: Teresa har stadig kontakt med Teitur: – Det har ikke været nemt

Der er vist ingen tvivl om, at den voldsdømte realitydeltager Teitur Skoubo forsøger at skabe en helt ny tilværelse for sig selv.

Fem måneder i fængsel ændrede Teitur Skoubo både fysisk og mentalt – men efter ni måneder i friheden var han atter tilbage i den form, han ønskede sig.

Noget, den tidligere "Paradise Hotel"-deltager stolt viste frem på Instagram.

Teitur Skoubo har da også atter genoptaget sin karriere som personlig træner. Men han ønsker at blive endnu klogere på både sundhed, træning og kroppen generelt:

– Jeg starter på universitet nu, og det er noget, som jeg har tænkt over i lang tid, fordi jeg gad ikke at læse bare for at læse, lyder det fra Teitur i en Instagram-story, som han således deler med sine mere end 120.000 følgere.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-08-15/20200706-wen-singletown-192.jpg
- Studietiden kalder, og jeg glæder mig f*cking meget, lyder det fra Teitur Skoubo på Instagram.
 Foto: Kaspar Wenstrup

– Men nu læser jeg noget, som for det første gør mig bedre til det arbejde, jeg har, og for det andet går jeg helt i dybden med min egen passion og emner, som jeg synes, er interessante at lære mere om.

Den tidligere realitydeltager skal således læse en bachelor i idræt og fysisk aktivitet, og om to uger kan han kalde sig studerende på Københavns Universitet.

– Selvfølgelig vil det byde på udfordringer, og livsstilen vil ændre sig i forhold til mine tidligere år. Men jeg står klar og glæder mig utroligt til rejsen, der venter, lyder det videre i et opslag, som Teitur har delt på det sociale medie.

I fem måneder sad Teitur Skoubo i fængsel, da han i byretten blev idømt 2,5 års fængsel for vold og voldtægt. En dom, der blev omstødt i Landsretten, hvor han "kun" blev kendt skyldig i vold, som han fik tre måneders fængsel for.

Sponsoreret indhold