Reality16. april 2024

Emilie uenig i Annes kritik i "Kærlighed hvor kragerne vender": Ikke berettiget

Anne har ret til sine følelser, men Emilie er ikke enig i, at hun fylder for meget i "Kærlighed hvor kragerne vender", hvor de begge dater Anders Ingwersen
Anne og Emilie er to af Anders Ingwersens bejlere i "Kærlighed hvor kragerne vender".
Anne og Emilie er to af Anders Ingwersens bejlere i "Kærlighed hvor kragerne vender".
 Foto: BLU/TV 2

LÆS OGSÅ: Tobias fra "Kragerne" brød sammen uden for skærmen: Svigtet af ekskæresten

Det er tydeligt for seere og fans af "kærlighed hvor kragerne vender", at Anders Ingwersens relationer bevæger sig i vidt forskellige tempi. Det er især noget, som Anne Houborg reagerer på i programmet, og det får hende til at tage fat i den konkurrerende bejler, Emilie Lindevang.

– Hun siger noget med, at hun synes, jeg fylder for meget. Det indtryk har jeg ikke selv, siger Emilie Lindevang til SE og HØR.

– Jeg sagde til hende, at jeg er ked af, hun har følt det. For sådan vil jeg ikke være.

Odenseaneren understreger, at hun ikke kan lide at gøre andre kede af det. Dog er hun uenig med Anne i, at hun har taget for meget plads eller opmærksomhed.

– Jeg synes ikke, det er særligt rart (at få at vide, red.). For jeg synes ikke, jeg fylder, og jeg synes heller ikke, det er rart, hvis jeg blandt andet skulle være skyld i, at hun var ked af det. Det havde jeg det dårligt med. Selv om jeg ikke synes, det er berettiget, så har hun ret til sine følelser.

Snakken med Anne gør indtryk på Emilie og får hende til at trække sig lidt, selv om hun ikke selv var enig i, at hun fyldte for meget.

– Da vi sidder hjemme ved Anders' forældre, siger jeg ikke rigtig noget, for det sidder i mit baghoved, forklarer hun.

– Jeg fortryder ikke noget, men hvis jeg kunne lave det om og sige noget mere, så havde jeg nok gjort det.

Sponsoreret indhold