Reality1. maj 2024

Emilie om Anders' løgne i "Kærlighed hvor kragerne vender": Svært at se

Det er svært for Emilie at se kæresten Anders lyve om sine følelser for hende og Anne i "Kærlighed hvor kragerne vender". Noget, han blev bedt om af produktionen
Anne og Emilie er to af Anders Ingwersens bejlere i "Kærlighed hvor kragerne vender".
Anne og Emilie er to af Anders Ingwersens bejlere i "Kærlighed hvor kragerne vender". Anne blev dog sendt hjem længe efter, Anders havde fortalt produktionen om sine følelser for Emilie.
 Foto: BLU/TV 2

LÆS OGSÅ: Anne efter ”Kærlighed hvor kragerne vender”: Respektløst behandlet af TV 2

For nylig kom det frem, at Anders Ingwersen blev bedt om at nedtone sine følelser for Emilie og samtidig smålyve om Anne for at holde hende hen for at "lave godt tv" i "Kærlighed hvor kragerne vender".

Nu fortæller Emilie Lindevang til SE og HØR, at det er svært for hende at se det hele udspille sig på skærmen, når hun og Anders i virkeligheden holdt i hånd og skjulte deres mange kys.

– Det har både været rigtig sjovt at genopleve de ting, vi havde sammen, men jeg synes også, det har været lidt svært at se nogle ting, der er blevet klippet, og vide, at sådan var det ikke helt. Og at vide, at Anders er blevet bedt om at tale lidt pænere om de andre piger, end han nok ville have gjort, hvis han bare selv kunne vælge.

Blev bedt om at lyve

Anders Ingwersen forklarer, at han allerede ved parrets speeddate var sikker på, at det var Emilie, han ville vælge. Men produktionen bad ham om at sige mere positive ting om de andre kvinder, selv om det ikke var sådan, han i virkeligheden havde det.

– Det gør man jo. Jeg blev ret tidligt spurgt, om jeg ville være med til at lave noget ”røgslør”, blev det kaldt. Det var simpelthen for at sørge for, der var lidt spænding til seerne, som jeg forstod det.

Anders Ingwersen til ølsmagning med Emilie og Anne i afsnit fire.
Anders Ingwersen til ølsmagning med Emilie og Anne i afsnit fire. Ifølge ham bad produktionen ham om at fortsætte med at date Anne, selv om han ikke ville holde hende hen.
 Foto: BLU/TV 2

Hvad gik det røgslør ud på?

– Det kunne være, om jeg ikke lige kunne snakke lidt pænere om en – overdrive lidt til begge sider, både pænere og lidt mere negativt om andre.

For Emilie har det været hårdt at få at vide, hvordan tilrettelægningen af programmet er foregået, og at Anders er blevet bedt om at lyde, som om han var interesseret i andre end hende. I virkeligheden talte de to nemlig om deres fremtid sammen, hvilket blev klippet ud.

– Vi snakkede om hele forløbet, da vi kom hjem, men selvfølgelig er det anderledes at snakke om det og så se det – også selv om jeg ved, at det er blevet klippet, eller at det er noget, jeg ved, han er blevet bedt om. Så er det da sværere at se på. Men jeg synes også, det har været dejligt at se …

– Det er jo helt vildt, at vi har kunnet se, at vi er blevet forelskede på fjernsyn. Og uanset hvor meget, jeg synes, de har forsøgt at klippe det, så synes jeg ikke, de har kunnet skjule, at vi har været vilde med hinanden nærmest fra starten. Så det har været sjovt at se.

Sponsoreret indhold