Reality30. april 2024

Anne efter ”Kærlighed hvor kragerne vender”: Respektløst behandlet af TV 2

Ifølge Anne Houborg fik produktionen på ”Kærlighed hvor kragerne vender” Anders til at holde hende hen, selv om han tidligt i programmet havde besluttet sig for at vælge Emilie
Denne sæson af "Kærlighed hvor kragerne vender" blev optaget på Langeland.
Denne sæson af "Kærlighed hvor kragerne vender" blev optaget på Langeland.
 Foto: Blu Productions.

LÆS OGSÅ: Efter tv-kritik: Nu fyrer "krage" tilbage

Det skulle være så godt. Anne Houborg havde taget 14 dages ferie for at tage til Langeland og lede efter drømmeprinsen i ”Kærlighed hvor kragerne vender”.

I dag føler hun dog, at hun har spildt sin tid, fordi det står klart for hende, at produktionen på programmet trak tiden ud i stedet for at lade Anders Ingwersen gøre, hvad han ville: Nemlig at stoppe med at date hende og fokusere på Emilie.

– Det har været en rigtig god oplevelse, det har det virkelig, men det, der har gjort hele forskellen for mig, det er, at jeg har fundet ud af, at produktionen har fået Anders til at holde mig hen. Det er jeg slet ikke okay med. Jeg synes, det er forkert at lege med folks følelser på den måde, de har gjort, siger 25-årige Anne Houborg til SE og HØR.

– Jeg føler ikke, jeg har fået lov til at have min egen stemme i det her. Det er jeg rimelig irriteret over. Jeg synes virkelig ikke, det er okay. Jeg ved godt, at jeg skriver under på en kontrakt til et tv-program, men det handler om folks følelser. Der havde jeg troet, TV 2 var lidt mere ordentlige i deres måde at behandle folk på.

Anders Ingwersen til ølsmagning med Emilie og Anne i afsnit fire.
Anders Ingwersen til ølsmagning med Emilie og Anne i afsnit fire. Ifølge ham bad produktionen ham om at fortsætte med at date Anne, selv om han ikke ville holde hende hen.
 Foto: BLU/TV 2

Til ugebladet Her & Nu erkender Anders Ingwersen, at han fortalte produktionen om sine følelser for Emilie, men hele tiden fik at vide, at han skulle holde Anne hen, selv om han havde det dårligt med det.

– Jeg fortalte dem, at det var svært at smålyve. De bad mig nogle gange om at lave røgslør, hvilket betyder, at de bad mig om at sige nogle ting, som ikke var helt oprigtige, men som de kunne bruge til at opbygge spænding i programmet, siger han til mediet.

Det er først, da Anne læser Anders’ ord, at det går op for hende, at hun er blevet ført bag lyset.

Derfor er hun nu færdig med at lave tv, fortæller hun til SE og HØR.

– Den oplevelse synes jeg virkelig ikke er okay. Det har skræmt mig væk. Har folk så bare set mig som en pauseklovn? Jeg var dernede for at finde kærligheden og har været meget seriøs omkring det. Og så har de fået Anders til at smålyve om de ting, han mener om mig. Så jeg ved ikke, hvad han egentlig har tænkt. Det er en ubehagelig følelse at sidde med.

– Jeg er så meget mere værd end at blive pisset på på den måde.

Anne Houborg efter "Kærlighed hvor kragerne vender"

Anne Houborg understreger, at hun er glad for, at Anders og Emilie har fundet kærligheden sammen. Allerede lige efter hans afvisning af hende i programmet, kunne hun mærke i maven, at det var det rigtige valg.

Hun ville bare ønske, at han så var løbet mod solnedgangen med hende noget tidligere, i stedet for at holde hende hen, nu hvor han allerede havde besluttet, at han ville have Emilie.

– Det har været en fed nok rejse, men jeg er ikke taget af sted for at være på ferie. Jeg tog af sted for at finde kærligheden, så jeg føler, jeg har spildt min tid. Det er dårlig stil.

I ”Kærlighed hvor kragerne vender” vælger Benjamin tidlig i processen at sende Line hjem for at fokusere på sin kemi med Kaya. Så Anne Houborg forstår ikke, hvorfor Anders ikke kan få lov til det samme og skåne hende.

– Man skal lave et program, der ser spændende ud, men det er følelser, det handler om, så man kunne godt tilrettelægge det på en anden måde. At trække tiden ud med mig, det er respektløst over for mig. Når jeg finder ud af det her på bagkant, så krakeler overfladen. Det var en mavepuster at læse.

Anne Houborg er glad for de veninder, hun har fået i programmet, men de var jo ikke grunden til, at hun deltog i "Kærligheden hvor kragerne vender".
Anne Houborg er glad for de veninder, hun har fået i programmet, men de var jo ikke grunden til, at hun deltog i "Kærligheden hvor kragerne vender".
 Foto: Privat

Anne fortæller, at hun netop havde aftalt med Emilie, at de ikke ville tale sammen om Anders, da det ville være for sårbart. Derfor havde hun ingen idé om, hvordan deres kemi var. Samtidig havde Anders allerede havde fravalgt hende over for produktionen.

– Jeg er så meget mere værd end at blive pisset på på den måde. Det er at fratage mig muligheden for at sige ”det vil jeg ikke være med til”. Jeg er blevet lokket i en blindgyde og har intet haft på fornemmelsen overhovedet.

– Jeg ville ønske, jeg havde vidst det. Så var jeg taget hjem.

Emilie bekræfter

Under aftenens afsnit på TV 2 har Emilie Lindevang delt et opslag på Instagram, hvor hun bekræfter historien. Her fortæller hun, at de to kyssede i smug, skjulte, at de var forelskede, og at hun også selv blev bedt om at fortsætte, selv om hun og Anders var enige om at dele fremtid sammen.

- Vi havde allerede ret tidligt i forløbet snakket om, at vi var blevet vilde med hinanden, og delt fremtidsplaner, som vi godt kunne se hinanden i (selv om det er blevet klippet ud af programmet). Men på trods af det, var vi nødt til "at holde ud lidt endnu", som produktionen udtrykte det, fordi vi lavede jo fjernsyn, og det hele skulle være lidt spændende for seerne.

Læs Emilies opslag her:

Efter optagelserne har Anne Houborg rakt ud til Anders Ingwersen for at lukke deres kapitel helt, dog uden svar. Hun og Emilie har heller ingen kontakt.

SE og HØR har kontaktet TV 2 for at få svar på kritikken.

Sponsoreret indhold