Reality5. marts 2024

Emilie Briting taler ud: Brutalt brud afbrød drømmerejse

Drømmerejsen med nu ekskæresten blev afbrudt på dramatisk vis. Nu åbner Emilie Briting for første gang op om den seneste måned, som har været et sandt mareridt
Emilie Briting
Udover at være en af Danmarks største YouTube-stjerner og influencere har Emilie Briting også sin egen tøjlinje Cape Cape.
 Foto: RLVNZ/Cape Cape

LÆS OGSÅ: ANDERS HEMMINGSEN HASTET PÅ HOSPITALET

For knap en måned siden afbrød Emilie Briting den rejse, som hun og kæresten i lang tid havde planlagt og set frem til.

Siden har mange spekuleret i, hvad der dog er sket, siden den populære youtuber og influencer i al hast skyndte sig til Danmark. Det forklarer hun nu i en ny YouTube-video.

- Meget pludseligt sluttede vores forhold og turen. Vi er ikke kærester længere nu, siger Emilie i starten af videoen og uddyber:

- Jeg ved godt, det lyder mærkeligt lige nu, men jeg har ikke lyst at gå i dybden med, hvad der skete. Det er mellem mig og ham.

Flere gange i videoen bryder den unge stjerne sammen, og tårerne kan simpelthen ikke holdes tilbage, selv om hun selv siger, at hun bestemt ikke har lyst til at græde på kamera.

Bruddet med ekskæresten skete, mens de var på eventyr i Laos. Før det havde de været i Thailand, og foran ventede endnu flere eksotiske destinationer.

Sådan skulle dog ikke være. Emilie fortæller ikke årsagen til bruddet med ekskæresten, men hun forsøger modigt at sætte ord på de følelser, hun har haft i kroppen den sidste måned.

Choktilstand

- Jeg har været virkelig meget i chok den seneste måned, og jeg er stadig ret chokeret. Den sidste måned har været meget surrealistisk og meget uvirkelig, forklarer Briting.

Hun har før oplevet hjertesorger, men det kan på ingen måde sammenlignes med det, hun føler nu.

Det gør ondt fysisk på hende.

- Jeg har aldrig nogensinde haft så ondt i mit hjerte fysisk. Jeg har tænkt flere gange, at jeg troede, jeg var ved at dø, fordi mit hjerte gjorde fysisk ondt.

Emilie var overbevist om, at hun og nu ekskæresten skulle være sammen for evigt. Hun troede, at de skulle have hund, hus og børn sammen.

Sådan skulle det ikke være. I stedet skiltes deres veje i Asien.

- Han rejste hjem fra Laos, og jeg tager til Thailand, fordi min mor kommer dertil et par dage efter. Jeg er i Thailand et par dage alene, og det er oprigtigt nogle af de værste dage i hele mit liv, siger Emilie i videoen og uddyber:

- Jeg var nødt til at komme hjem til min lejlighed. Jeg var nødt til at komme hjem for at få skabt mig selv et liv igen, fordi lige nu er mit liv ikke det, jeg troede, det skulle være.

Dødsfald i familien

Da Emilie kom hjem for en måned siden, satte hun regler op for sig selv for at holde bare lidt sammen på hverdagen.

Så småt kom hun i gang med boksetræning og yoga, som hjalp hende meget. Hun fortæller også, at hun og ekskæresten på nuværende tidspunkt ikke er uvenner.

Men tre uger efter hjemkomsten ramlede Emilies verden sammen igen.

- Tre uger efter jeg kom hjem, får jeg et opkald fra min mor om, at jeg skal komme ud på Køge Sygehus, fordi jeg skal nå at sige farvel til min mormor. Samme dag dør hun, fortæller Emilie, mens tårerne triller ned ad hendes kinder.

Lige som man troede, at det ikke kunne blive værre, måtte YouTube-stjernen altså på ganske få timer sige farvel til sin elskede mormor.

Men samtidig takker Emilie gud for, at hun var i Danmark på det tidspunkt, så hun kunne få sagt farvel. Hvis Asien-eventyret ikke var blevet afbrudt før tid, havde det ikke været muligt.

Bruddet med ekskæresten er så småt ved at komme på afstand for Emilie. Det er mormors død ikke.

- Jeg begynder at forstå, at jeg ikke er sammen med min ekskæreste længere, men jeg kan ikke forstå, at min mormor er gået bort. Der er intet i mit hoved, der kan kapere det, fortæller hun.

Du kan se hele videoen her:

Sponsoreret indhold