Emili Sindlevs kæreste får en kærestetatovering

Modeinfluenten Emili Sindlev, 24, har et tv-program sammen med kæresten, 38-årige Mads Emil Møller, hvor man følger med i parrets liv.

Men der skal mere til for at vise sin kærlighed til den tidligere "Vild med dans"-deltager. I hvert fald er det ikke nok at vise den frem på tv og på sin Instagram-profil, hvor Mads Emil Møller, der også arbejder med mode, har knap 35.000 følgere.

Den tidligere modemagasinboss har nemlig også fået en kærestetatovering.

Det afslører han i et afsnit af parrets tv-serie, "Emili & Mads Emil".

Artiklen fortsætter under billedet ...

Emili Sindlev og Mads Emil Møller til \

Emili Sindlev og Mads Emil Møller til "Vild med dans" 2020. Foto: Hanne Juul

- Jeg skal have lavet det her E, fordi det er noget, jeg har tænkt på i et stykke tid nu: At det er noget helt særligt at have den der connection sammen. Og så har jeg lidt en del af hende, jeg altid kan kigge på, på hånden, fortæller Mads Emil Møller.

Mads Emil Møller havde nemlig kameraholdet med for at dokumentere tilblivelsen af kærestetatoveringen, som han har fået for at ære sin kærlighed til den 14 år yngre Emili Sindlev.

I klippet, som du kan se herunder, får modemanden tatoveret Emilis forbogstav, E, på håndleddet.

Emili Sindlev og Mads Emil Møller mødtes til Copenhagen Fashion Week for tre år siden og blev med det samme forelskede. I begyndelsen valgte det stilfulde par dog at holde forholdet hemmeligt.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Emili Sindlev og Mads Møller

Emili Sindlev og Mads Emil Møller som gæster ved årets "Vild med dans". Foto: Kasper Wenstrup

I dag er parret dog fuldt offentlige. De optræder i interviews, på hinandens sociale profiler og på røde løbere - udover i tv. Og nu har Mads Emil Møller fået et evigt symbol på Emili på sin krop.

- Selvfølgelig er det noget, der skal tænkes meget over, fordi det sidder på min krop for evigt, men Emili betyder så meget for mig, at det har jeg ikke nogle second thoughts omkring at få lavet, siger Mads Emil Møller.

- Det er bare en sød, lille tanke.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close