Reality22. marts 2023

Emil Olsen om “Paradise”-kovending: Det er ærgerligt, de trækker i land

Det tyder på, at den kommende sæson “Paradise” langt fra bliver som de to forrige
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Hør den nu tidligere "Paradise"-vært Emil Olsen dele sit syn på ændringerne i de kommende "Paradise"-sæsoner.
 Video: Aller TV

De to første sæsoner af "Paradise" har mildest talt ikke vakt den vilde begejstring, man nok havde håbet på hos Viaplay.

I hvert fald vidner følgertallet på de nye deltageres Instagram-profiler om, at opmærksomheden slet ikke når de højder, man har set i forbindelse med det gamle “Paradise Hotel”-koncept. Og det er da heller ikke mange uger siden, at SE og HØR kunne afsløre, at sæson tre af det nyreformerede “Paradise” bliver markant anderledes end de to forudgående.

Det er således allerede bekræftet, at den garvede vært Rikke Gøransson vender retur til programmet og erstatter Emil Olsens plads i værtsparret med Olivia Salo. Og så har flere kilder afsløret over for SE og HØR, at flere tidligere deltagere af realityhittet også vender tilbage til de luksuriøse omgivelser i Mexico.

Emil Olsen er ærgerlig over de nye "Paradise"-ændringer.
Emil Olsen er ærgerlig over de nye "Paradise"-ændringer.
 Foto: Jesper Sunesen

Emil Olsen er dog ikke overvejende positiv omkring ændringerne:

– Det er da selvfølgelig lidt ærgerligt. Det er et koncept, vi har prøvet at få op at stå i så lang tid, og jeg synes, de trækker lidt i land – det kan man se, fortæller den nu tidligere “Paradise”-vært, da han sammen med influencer Camilla Frederikke gæster SE og HØRs “Sladderministeriet”.

Emil forklarer videre, at han mistænker holdet bag for at have taget munden og fuld med deres mange ændringer i sæson et og to – og at det således blandt andet er derfor, at trofaste realityfans nu bliver præsenteret for en sæson, der muligvis minder om det traditionelle “Paradise Hotel”.

Der er altså ingen tvivl om, at Emil Olsen var glad for den linje, der ellers var blevet lagt:

– Vi fik jo lov til at lave en “Paradise Hotel”, som var lige så fantastisk som de forhenværende “Paradise Hotel”-sæsoner. Men det var der så åbenbart noget, vi skulle lave om på med de næste sæsoner.

Hør Emil Olsen fortælle i videoen i toppen af artiklen.

Du kan også se hele episode 20 af "Sladderministeriet" med Emil Olsen og Camilla Frederikke her:

Eller lytte til afsnittet som podcast her:

Sponsoreret indhold