Reality23. april 2024

Elvira Pitzner skal giftes: Her er de første ord fra eksen Milad Saadati

Det lader umiddelbart ikke til, at Milad Saadati er hverken forsmået eller jaloux over, at hans ekskone Elvira Pitzner netop er blevet forlovet
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Mor Pitzner og Thalia stormede i sin tid til Dubai for at forhindre et bryllup mellem Elvira og Milad.
 Mor Pitzner og Thalia stormede i sin tid til Dubai for at forhindre et bryllup mellem Elvira og Milad.

LÆS OGSÅ: Milad Saadati afslører: - Jeg besluttede mig for at droppe sagen mod Elvira

Han har anklaget hende for utroskab og omfattende tyveri, og han har fået hende fængslet i Dubai.

Man skulle derfor tro, at Milad Saadati ikke havde meget til overs for, at hans ekskone netop er blevet forlovet. Men Milad har tilsyneladende lagt stridsøksen på hylden.

I hvert fald fortæller han nu til SE og HØR, at han kun ønsker Elvira Pitzner alt det bedste med hendes nye mand og forlovede, Mortada Hadad:

”Jeg ønsker dem begge det bedste, jeg synes, at ægteskab er smukt, og jeg håber, at de får et godt forhold”, fortæller Milad til SE og HØR.

Den iranske sandsæk-jetsetter har ellers ihærdigt forsøgt at gøre livet surt for diamantdatteren, efter at deres parforhold kuldsejlede. I hvert fald lykkedes det Milad at få Elvira Pitzner anholdt, da hun sidste år i december opholdt sig i Dubai med netop Mortada.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-12-07/milad-saadati-elvira-pitzner-collage.png
Elvira og Milad nåede at være sammen i lidt over to år.
 Foto: Lars H. Laursen, Mikael Rieck

Milad anklagede sin ekskone for både utroskab og omfattende tyveri, og selv om Elvira blev frifundet, betød sagen, at hun i adskillige uger var tilbageholdt i ørkenstaten.

I februar udtalte Milad, at det var hans ønske, at sagen blev droppet. Om det skyldes, at han har klinket skårene med sin ekskone, vides ikke. Men sikkert er det altså, at han ønsker Elvira og hendes nye fyr alt det bedste.

Sponsoreret indhold