Reality9. februar 2024

Elvira Pitzner frikendt: Derfor er hun stadig i Dubai

Rejseforbuddet er ikke ophævet, til trods for at Elvira Pitzner nu er frikendt, lyder det fra kilder tæt på diamantdatteren
Pitzner-familien
Elvira Pitzner (til højre) er blevet frikendt for utroskab i Dubai, men der kommer stadig til at gå længere tid, før Pitzner-familien kan samles igen.
 Foto: Dan Mariegaard

Læs også: Milad har anmeldt Elvira Pitzner: Her er hele deres stormombruste forhold

Selv om Elvira Pitzner i flere måneder har kæmpet for at få sit pas tilbage og rejse fra Dubai og de Forenede Arabiske Emirater, så er det altså ikke lykkedes hende endnu.

Efter hendes ekskæreste Milad Saadati meldte hende til politiet for utroskab i Dubai 30. oktober 2023, er hun altså endnu ikke rejst hjem.

Onsdag fik hun ellers - højst sandsynligt - årets bedste nyhed, da hun blev frikendt i sagen om utroskab, men siden har hun fortsat delt ud af livet i Dubai, for der går stadig længere tid, før hun kan forlade ørkenstaten.

Det fortæller kilder tæt på diamantdatteren til SE og HØR.

Vild med dans 2022 program et 1 premiere VMD2022 VMD
Milad Sadaati og Elvira Pitzner dannede par frem til august 2023
 Foto: Dan Mariegaard

Systemet i Dubai er nemlig ikke hurtigt, så selv om hun er frikendt, kan hun ikke blot hoppe på første fly mod Danmark.

Et gammeldags system i Dubai betyder, at det stadig er uvist, hvornår hun kan forlade landet, selv om hun har fået sit pas.

Elvira Pitzner ved endnu ikke, hvornår hun igen kan sætte fod på dansk jord. Hun har i øjeblikket udrejseforbud fra Dubai, hvilket også gælder Mortada Ali Haddad.
Elvira Pitzner ved endnu ikke, hvornår hun igen kan sætte fod på dansk jord.
 Foto: Mikael Rieck

Samtidig skal Elvira rejse med sine to hunde Eddie og Noona, som hun fik fløjet til Dubai i januar, hvilket ikke gør rejsen til Danmark mindre besværlig.

Elvira Pitzner blev meldt til politiet af Milad, som hun tidligere er blevet islamisk gift med, og med et islamisk ægteskab underlægger man sig sharialoven.

I de Forenede Arabiske Emirater betyder det, at man kan anklages og dømmes for utroskab, hvis man er sammen med en anden mand, og det var netop dette, der endte med at hive Elvira Pitzner i retten sammen med Mortada Haddad, som hun blev beskyldt for at være sammen med under sit ægteskab.

Siden frikendelsen onsdag har Milad påstået, at det var ham, der nu er skyld i, at Pitzner-søsteren kan komme hjem, men kilder tæt på søsteren fortæller, at det intet har med virkeligheden at gøre. For selv om det er rigtigt, at han har trukket sin anklage tilbage, så er retssagen blevet gennemført.

Angiveligt skulle Elvira Pitzner og Milad allerede være blevet skilt i august måned, og derfor er Elvira Pitzner og Mortada Haddad blevet frikendt i retten i Dubai.

Sponsoreret indhold