Reality18. august 2022

Elvira Pitzner er tilbage på YouTube: Her afslører hun alle sine mål

Tager sine følgere med ind i privaten i Dubai - og viser køkkenskabet frem med hendes helt særlige mål
Ambitionerne fejler bestemt ikke noget hos Elvira Pitzner (t.h.), der her fester igennem på årets Smukfest sammen med sin søster Thalia.
Ambitionerne fejler bestemt ikke noget hos Elvira Pitzner (t.h.), der her fester igennem på årets Smukfest sammen med sin søster Thalia.
 Fotocollage: Dan Mariegaard/skærmdump

LÆS OGSÅ: Katerina Pitzner i smykkekrig med Mai Manniche

Som SE og HØR i sidste måned kunne fortælle, har Elvira Pitzner i længere tid været i gang med planerne om at genoplive sin YouTube-kanal.

Og i dag skete det så, da diamantdatteren lagde sin første video på profilen.

Den har fra begyndelsen næsten 20.000 følgere, der stammer fra tidligere delinger af videoer, som Elvira dog totalt har fjernet.

Forskellen til tidligere er, at Elvira nu optager sine videoer på engelsk.

- Hvis jeg laver dem på dansk, begrænser jeg andre, der følger mig, sagde hun tilbage i juli.

- Jeg har faktisk filmet en hel del. I hvert fald til to videoer på engelsk. Og jeg overvejer at få dem klippet og lagt ud, fortæller hun videre på Instagram.

Den første video har derfor fået titlen "Hi Youtube! First vlog from Dubai :)", hvor man i næsten 13 minutter kan høre Elvira fortælle om sit spændende liv, overvære hende fejre "long-distance-fødselsdag" i familien og ikke mindst se hende afsløre, hvordan hun holder sine drømme i live.

Sådan kan man også organisere sin drømme. Elvira bruger på samme måde pen og papir, når hun skal opdatere sin kalender, fortæller hun i sit første nye YouTube-indslag.
Sådan kan man også organisere sin drømme. Elvira bruger på samme måde pen og papir, når hun skal opdatere sin kalender, fortæller hun i sit første nye YouTube-indslag.
 Skærmdump

Det sker med hjælp af gule Post-It-sedler, som Elvira har hængt på indersiden af et køkkenskab.

Her kan man blandt andet læse, at hendes mål for 2022 er at tjene millioner, lave en shop med tøj på nettet og hyre en ansat til at sælge kampagner for hende i både Danmark og Dubai.

Hun skriver også, at hun vil "vær slank & sund!". Og at hun vil have en ny bil, ligesom planen er at lave mere og nyt fjernsyn. Der er samtidig planer om at åbne et nyt fitnesscenter.

På en af sedlerne kan man se kæresten Milads planer. De er ikke overraskende også at tjene millioner, lave en fed event, købe et hjem og et sommerhus.

Det sidste har Elvira så allerede gjort i Danmark, hvilket SE og HØR tidligere i år kunne afsløre.

Elvira: Mit hjem er i Dubai

Selvom Elvira Pitzner har folkeregisteradresse hos sin mor i Vedbæk og nu også ejer et sommerhus til næsten tre millioner kroner i Dronningmølle, kalder hun Dubai for sit hjem.

- Det er dejligt at være tilbage i Dubai igen. Det er rart at være hjemme, hvor man føler sig hjemme, lyder det i en ny story på Instagram.

- Fordi man er i sine vante omgivelser, i sin lejlighed, sove i sin seng.

Hun erkender dog, at der er meget varmt for tiden på de kanter. Også for varmt.

- Man kan godt mærke, de fleste mennesker har rejst fra Dubai, fordi det er så varmt.

- Det føles som 50 grader. Det er en våd luft.

Sponsoreret indhold