Reality18. oktober 2022

Efter voldsom periode med druk: Kevin "Bro" Andreasen dybt rørt over helt særlige ord fra bror

Det er ikke altid nemt at være den 26-årige “Sydpå”-sanger. Nu lader det dog til, at livet endelig behandler ham godt
Endelig er sangeren Bro havnet et godt sted i livet – i hvert fald for en periode.
Endelig er sangeren Bro havnet et godt sted i livet – i hvert fald for en periode.
 Foto: Gregers Overvad

Trofaste seere har længe kunne følge med i sanger Bro og nu “Paradise Hotel”-ekskæreste Jasmin Victorias op- og nedture i parrets realityprogram “Bro & Jasmin”.

Parret er for længst gået fra hinanden – men anden sæson af realityhittet ruller stadig over skærmen uge efter uge. Og i det nyeste afsnit gennemgår parrets således en særdeles god periode i deres parforhold.

Allerede i første sæson af “Bro & Jasmin” fik realityfans indblik i hitmagerens trang til alkohol og vilde fester, hvor han desuden forsøgte sig med at lægge det hele på hylden med hjælp fra antabus. Noget, der dog kun var en realitet i en ganske kort periode.

Heldigvis er Bro nu i bedring – og særligt ordene fra bror og tidligere “Paradise Hotel”-deltager, Nicklas Busk Andreasenm betyder alverden:

– Jeg har det faktisk godt. Du kan også se det på mig, jeg har det godt – det er det, der er dejligt, forklarer sangeren til sin lillebror.

– Og det gjorde mig glad, da du kom og sagde til mig, at du har kunne se, når man har haft sådan en facade på, ikke har været sig selv. Det gjorde mig også rørt – det var meget dejligt at høre.

De to brødre taler videre om, hvordan sangerens voldsomme indtag af alkohol selvsagt har påvirket sangeren negativt. Til gengæld er Nicklas ovenud lykkelig for endelig at have sin bror tilbage.

Du kan se det nyeste afsnit af "Bro & Jasmin på Discovery+.

Se klippet, hvor Bro og Nicklas taler om den svære tid med alkohol, nedenfor.

Sponsoreret indhold