Reality18. oktober 2022

Det er ikke kun alkohol: Sangeren Bro afslører endnu et misbrug

Den 26-årige “Sydpå”-sanger afslører, hvordan hans pengeforbrug på et tidspunkt tog gevaldigt overhånd
Der er ingen hemmelighed, at de tidligere turtelduers forhold i den grad har været præget af nedture.
Der er ingen hemmelighed, at de tidligere turtelduers forhold i den grad har været præget af nedture.
 Foto: Gregers Overvad

Det kan godt være, at sangeren Bro, med det borgerlige navn Kevin Andreasen, og “Paradise Hotel”-baben Jasmin Victoria for længst er gået fra hinanden.

Men det ændrer altså ikke på, at de to netop nu er aktuelle med deres anden sæson af realityhittet “Bro & Jasmin”, hvor de to ekskærester selvsagt har hovedrollerne.

Trofaste seere har i den grad været med på sidelinjen og set Bro og Jasmins op- og nedture i parforholdet – både når Jasmin har sat ord på sin angst og tvangstanker, og når hitmageren har forsøgt sig med antabus grundet sit alkoholmisbrug.

I det nyeste afsnit af “Bro & Jasmin” er det imidlertid ikke bros alkoholproblem, der er på tapetet. Han og nu ekskæresten taler i stedet om en tid, hvor sangeren havde for vane at bruge alt for mange penge:

– På vores første ferie går du bare ind på et diskotek og køber to af de største flasker de har – og lige da vi får dem serveret, så går du, lyder det fra Jasmin Victoria, der således minder sin daværende kæreste om hans vilde pengeforbrug.

– Der var bare sprut for 15.000 eller sådan noget.

Parret taler videre om, hvordan Bro førhen havde en trang til at “skulle bruge penge hver dag”. Og derfor gik mange af sangerens penge til ubrugelige ting og spil:

– Jeg kunne snildt ligge og bruge 3-4000 om natten på ingenting. Eller på spil – kasino eller et eller andet og så tabe penge der. Eller vinde penge selvfølgelig. Men det var vel en form for misbrug, indrømmer Bro.

Se klippet, hvor Jasmin og Bro taler om sangerens tidligere misbrug og forhold til penge, nedenfor.

Du kan se det nyeste afsnit af “Bro & Jasmin” på Discovery+.

Sponsoreret indhold