Reality23. december 2020

Efter vilde beskyldninger: Fie Laursen forsvarer Elvira Pitzner

I sidste uge havnede diamantdatteren Elvira Pitzner i en mindre shitstorm. Nu bliver hun bakket op af Fie Laursen
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Da den efterhånden garvede realitystjerne og diamantdatter Elvira Pitzner i forrige weekend lancerede sin kollektion "DreamByElvira” fik den muligvis en særdeles anderledes modtagelse end forventet.

https://imgix.seoghoer.dk/20200826_dm_zulu_comedy_galla_2020_061_1.jpeg
 Foto: Dan Mariegaard

Foto: Dan Mariegaard

- Lad mig lige slå fast: Min webshop består både af egne designede varer og styles, jeg har købt hjem. Jeg er i partnerskab med et top professionelt team, der med en solid baggrund i branchen, har den fornødne designmæssige og faglige baggrund, som jeg ikke selv har, lød det blandt andet fra diamantdatteren i et opslag på Instagram.

Elvira Pitzner bliver i særdeleshed beskyldt for at indkøbe varer på AliExpress - et website, som blandt andet har ry for at sælge ting af dårlig kvalitet.

Men nu får hun også opbakning fra skandalekendissen Fie Laursen, der kommenterer sagen på sin TikTok-kanal:

- Jeg synes, det er lidt vildt at se, hvordan en pige som Elvira, som er et kendt ansigt, bliver hatet og revet over på den her måde – både af presse og hele Danmark, lyder det blandt andet fra realitykollegaen, der understreger, at andre virksomheder og succesfulde forretningskvinder ligeledes benytter sig af blandt andet videresalg af produkter fra AliExpress.

Fie Laursen lægger desuden særlig vægt på, at årsagen til beskyldningerne mod Elvira, i virkeligheden kommer som et resultat af, at hun er et kendt ansigt.

- Gider folk i Danmark at tage sig sammen – ved de overhovedet, hvordan man driver en business?, lyder det videre fra skandalenbloggeren, der på nuværende tidspunkt er bosat i Spanien.

- Alle fucking webshops i Danmark, som jeg også har arbejdet med som influencer, har købt ting fra AliExpress. Regner folk med, at man køber noget til indkøbspris og så sælger det til samme indkøbspris? Nej, det er ikke sådan business fungerer, slår frøken Laursen fast.

Artiklen fortsætter under videoen …

@foreignfie

Danmark i en nøddeskal

♬ original sound - Fie Laursen

Elvira Pitzner udtalte dog for nylig, at hendes varer bestemt ikke er indkøbt på AliExpress:

- De første og eneste produkter, som jeg ikke selv har designet og fået produceret er, sammen med mit team, købt hjem fra en fransk grossist, der sælger styles til både fysiske og online butikker, som også sendes fra Frankrig.

Læs hele Elvira Pitzners Instagram-opslag nedenfor:

Sponsoreret indhold