Reality17. december 2020

Elvira Pitzner svarer på vilde beskyldninger: Afviser fusk

En drøm gik i opfyldelse for Elvira Pitzner, da hun i weekenden kunne lancere sin helt egen tøjkollektion "DreamByElvira". Nu bliver den smukke forretningskvinde beskyldt for fusk, men det afviser hun fuldstændig
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Drømmen om at kunne kalde sig designer og tøjskaber er endelig gået i opfyldelse for Elvira Pitzner.

Men blot få dage efter lanceringen af hendes kollektion "DreamByElvira" er der skår i glæden for den forretningskyndige tv-stjerne.

På de sociale medier bliver Elvira nemlig mødt med vilde beskyldninger om, at hendes tøj skulle være af lav kvalitet og sælges til overpris. Det vil den 23-årige skønhed slet ikke høre på.

- Jeg er blevet beskyldt for, at tøjet på min webshop, DreamybyElvira, er købt hjem fra billige Kina-sider til ingen penge for at blive solgt dyrt. Jeg ønsker ikke, at andre bliver forvirret, når nogle udstiller deres åbenlyse uvidenhed og dumhed på sociale medier, derfor denne opsang, indleder Elvira sit opslag på Instagram og fortsætter:

- Lad mig lige slå fast: Min webshop består både af egne designede varer og styles, jeg har købt hjem. Jeg er i partnerskab med et top professionelt team, der med en solid baggrund i branchen, har den fornødne designmæssige og faglige baggrund, som jeg ikke selv har.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20201213_mr_elvira_pitzner_10.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Elvira præsenterede i weekend sin nye tøjkollektion ved et eksklusivt event på Bernstorff Slot nord for København (Foto: Mikael Rieck)

De negative kommentarer og alvorlige beskyldninger har fået Elvira til tasterne på sin velbesøgte Instagram-profil, men diamantdatteren tager nu endnu et skridt for at fjerne de kritiske stemmer.

- Jeg står 100% inde for mine produkter og kvaliteten af dem. Alle destruktive kommentarer eller falske beskyldninger fra uvidende mennesker, vil blive betragtet som hate og blokeret, slår Elvira fast.

Ikke mit ansvar

Gennem hele opslaget slår den populære tv-kendis altså fast, at hendes tøj ikke er billige kopivarer, som bliver solgt til overpris.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20201213_mr_elvira_pitzner_05.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Til præsentationen blev Elvira selvfølgelig bakket op af sin søster Thalia og mor Katerina (Foto: Mikael Rieck)

- De første og eneste produkter, som jeg ikke selv har designet og fået produceret er, sammen med mit team, købt hjem fra en fransk grossist, der sælger styles til både fysiske og online butikker, som også sendes fra Frankrig, skriver Elvira og fortsætter:

- At billige kinamærker kopierer designers tøj, og laver en super billig, skraldet og cheap version, kan jeg ikke stå til ansvar for. Hvis man finder noget, der ligner nogle af de styles, jeg forhandler, på andre steder, så køb da endelig det! Men som regel får man, hvad man betaler for.

Du kan læse hele opslaget her:

Sponsoreret indhold